Kerhojäsenen info

Tervetuloa Cetuksen Sukelluskerhon jäseneksi! Jotta viihdyt jäsenenämme ja voit ottaa kaiken irti kerhotoiminnastamme, olemme laatineet sinulle infopaketin, jossa opastamme sinua kerhon toimintaan liittyvissä asioissa.

Cetus Sukelluskerho lyhyesti

Cetus Sukelluskerho on tarkoitettu kaikille vapaasukelluskortin (mm. AIDA) suorittaneille tai vapaasukelluksesta innostuneille. Sukellusluokitus on esitettävä kerhoon liityttäessä. Cetuksen Sukelluskerho järjestää AIDA-sertifioituja (Association Internationale pour le Développement de l’Apnée) kursseja ja vapaasukelluskokeiluja.

Jäseneksi liittyminen

Cetuksen jäsenyys edellyttää jäsenmaksun maksamista. Jäsenet ovat oikeutettuja hyödyntämään seuran jäsenuintivuoroja (kaikkien vuorolle saapuvien tulee olla jäseniä ikään katsomatta). Jäsenyys vaaditaan kaikilta, jotka osallistuvat seuran valmennus- ja kilpailutoimintaan.

Sukelluskerhojäsenyys oikeuttaa Cetuksen jäsenyyden ja jäsenetujen lisäksi Sukelluskerhon etuihin ja Sukelluskerhon sukellusvuorojen käyttöön. Hankkiessasi Cetuksen Sukelluskerhon jäsenyyttä sinulla on mahdollisuus liittyä myös Suomen Sukeltajaliiton jäseneksi.

Sukelluskerhon jäseneksi liittyvän on todistettava saaneensa asianmukaisen perehdytyksen lajiin ja turvallisuuteen joko seuran tai jonkun muun tahon kautta. Vähimmäisvaatimuksena on vapaasukelluskokeilun tai AIDA-kurssin hyväksytty suorittamien. Cetuksen Sukelluskerhon vapaasukeltajat ovat laatineet vapaasukelluskokeilun ja perehdytyksen tueksi oman introrungon, joka sisältää oleellisena osana turvallisuutta koskevia ohjeita ja harjoitteita.

Cetuksen Sukelluskerhon jäsenyyden pääset hankkimaan täältä.

Hinnasto

Cetuksen jäsenmaksu / kalenterivuosi:

  • Sukelluskerho: Aikuisen jäsenyys (+16v) 70€

Kerho hyväksyy jäsenikseen kaikki, joilla on vapaasukellusluokitus kansainvälisesti tunnistetusta sukellusorganisaatiosta kuten AIDA tai joilla kurssi on todistettavasti käynnissä liittymishetkellä ja jotka todistavat terveytensä olevan kunnossa terveysselvityslomakkeella tai lääkärin todistuksella.

Sukelluskerhon jäsenedut

Sukelluskerhon jäsen saa uida Cetuksen jäsenuintivuoroilla ja Sukelluskerhon omilla allasvuoroilla. Kerholainen saa käyttää myös Sukelluskerhon lainavarusteita. Sukelluskerhon jäsenet saavat VIP-alennuksen Cetuksen yhteistyökumppanin Varuste.netin tuotteista. Lisätietoa Cetuksen jäseneduista löydät täältä.

Sukelluskerhon vuorot 2022-2023

Sukelluskerhon jäsenet saavat harjoitella alla mainittuina aikoina. Lisäksi Sukelluskerhon jäsenet saavat uida myös yllä mainituilla jäsenuintivuoroilla.

  • Maantaisin Leppävaaran uimahalli klo 20.40-22.00 (hyppyallas)
  • Tiistaisin Matinkylän uimahalli klo 20.40-22.00 (kuntouintiallas, 4 rataa)
  • Perjantaisin Leppävaaran uimahalli klo 20.40-22.00 (kuntouintiallas)
  • Lauantaisin Leppävaaran uimahalli klo 21.00-22.00 (hyppyallas)
  • Sunnuntaisin Leppävaaran uimahalli klo 20.20-21.00 (3 rataa, kuntouintiallas) + 21.00-22.00 (koko allas, kuntouintiallas)

Sukelluskerhon vuoroilla toimiminen

Sukelluskerhon vuoroilla on tärkeää noudattaa yhteisiä sääntöjä ja huomioida oma ja muiden turvallisuus. Jokaisen jäsenen tulee perehtyä vuoroilla toimimista koskevaan tiedotteeseen, jossa halli- ja tilannekohtaisia ohjeita käsitellään tarkemmin. Jokainen kerholainen sitoutuu uimahallien järjestyssääntöjen sekä vuoroilla toimimista koskevien ohjeiden noudattamiseen. Vapaasukeltajat sitoutuvat noudattamaan heille tarkoitettuja turvallisuusohjeita.

Sukelluskerhon tiedotus

Cetuksen Sukelluskerholla on oma Facebook-sivu Cetus Sukelluskerho / Cetus Diving Club, jossa julkaistaan päivityksiä ja uutisia kerhon toimintaan liittyen. Sivulla tiedotetaan mm. tulevista vapaasukelluskursseista, joten sivu kannattaa ottaa seurantaan! Vapaasukelluksesta kiinnostuneille suosittelemme myös Freediving Team of Finland -ryhmää, jolta löytyy ajankohtaista tietoa ja keskustelua vapaasukellusaiheisiin ja tapahtumiin liittyen. Ryhmässä voi myös kysellä kursseista, varusteista ja kaikesta vapaasukellukseen liittyvästä!

Cetus Sukelluskerhon jäsenillä on käytössä oma Cetuksen Vapaasukeltajat -facebook-ryhmänsä sisäistä viestintää varten. Ryhmään voi tehdä liittymispyynnön käytyään vapaasukelluskurssin ja maksettuaan jäsenmaksun. Liittymispyynnön yhteydessä oleviin kysymyksiin vastaamalla varmistat, että pyyntö tulee huomioiduksi asianmukaisesti.

Lisätietoja saat tarvittaessa sähköpostitse osoitteesta Enable JavaScript to view protected content.

Turvallisia sukellushetkiä!

In association with