Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Cetus Espoo ry on vuonna 2005 toimintansa aloittanut Suomen suurin uimaseura. Viime vuosina olemme olleet myös Suomen menestynein seura uintiurheilun saralla. Tarjoamme kilpailukykyiset harjoitteluolosuhteet ja valmennuksen kilpa- ja mastersuimareille, vesipalloilijoille sekä taitouimareille. Kilpaurheilun lisäksi järjestämme kurssitoimintaa ja uimaopetusta Espoossa. Noin 15 000 espoolaista liikkuu ja harrastaa seurassamme vuosittain.

Seurassa työskentelee vuosittain yli 110 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Visionamme on olla Suomen menestyvin seura vedessä sekä iloisin ja laadukkain espoolainen liikuttaja.

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti.

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi tai valmentajaksi!

Tällä hetkellä etsimme...

UINTIVALMENTAJAA

Oletko sinä uusi uintivalmentaja ammattilaisemme? Etsimme päätoimista, innokasta uintivalmentajaa valmentamaan seuramme lapsuusvaiheen ja valintavaiheen ryhmiä, joiden pääkilpailut ovat Rollot tai Ikäkausimestaruusuinnit. Toivomme sinun aloittavan työssäsi 1.9.2020.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun olevan positiivinen sekä innokas tiimipelaaja ja edellytämme sinulta aiempaa valmennuskokemusta. Työssäsi odotamme sinulta aktiivista otetta käytännön valmentamiseen, sitoutumista seuran linjaan ja tiivistä yhteistyötä tasovastaavien ja tason osa-aikaisten valmentajien kanssa.

Mitä Cetus tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen uintivalmentajan tehtävän kehittyvässä uintiurheilun suurseurassa. Seuramme kehittyy niin tietotaidollisesti kuin olosuhteiltaan merkittävää vauhtia tällä hetkellä. Panostamme työssäsi kehittymiseesi ja annamme työsi tueksi osaavien päätoimisten valmennuksen ammattilaisten työyhteisön, motivoituneet ja innostuneet osa-aikaiset valmentajat sekä aktiiviset vapaaehtoisemme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen heti kun ehdit, mutta viimeistään 15.8.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja[at]cetus.fi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, vaan hyppää rohkeasti mukaan ja uskalla heittäytyä avoimin mielin, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, valmennuspäällikkö Petteri keskustelee mielellään kanssasi lisää. Parhaiten hänet tavoitat arkisin 8-18 välillä numerosta 050-4763006.

TUNTIOHJAAJIA syyskaudelle 2020

Haemme osa-aikaisia ohjaajia vetämään uimakouluja ja muita vesiliikuntaryhmiä. Tehtävääsi sisältyy sovittujen kurssien ohjaaminen viikottain eli sitoudut kerrallaan koko kaudeksi. Sovittujen viikkotuntien lisäksi voit tehdä myös ylimääräisiä työvuoroja ottamalla vastaan tuurauspyyntöjä. Myös pelkkä tuuraaminen on mahdollista. Työtä voi tehdä hyvin esimerkiksi opintojen tai muun työn ohella, sillä työaika painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuun. Kurssivalikoimaamme pääset tutustumaan kotisivuillamme.

Haemme kursseillemme yli 18-vuotiaita ohjaajia sekä yli 16-vuotiaita apuohjaajia. Katsomme eduksi oman uintitaustan, aiemman liikunnanohjauskokemuksen ja uimaopettajakoulutuksen. Mikäli sinulla ei ole vielä käytynä ohjaajakoulutuksia, mutta osa-aikainen työ uintikurssien tai vesiliikunnan parissa kiinnostaa, voit silti hakea kokeneemman työparin apuohjaajaksi.

Lasten kursseille valituilta ohjaajilta edellytämme lain mukaisen rikosrekisteriotteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen mathias.gronman[at]cetus.fi.

Meillä voit myös...

*Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan sekä toimistotyön parissa.

*Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä.

*Kouluttautua oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Esimerkiksi Kisakallion urheiluopistossa on jatkuva haku avoinna. (Oppisopimuspaikat ovat tällä hetkellä täynnä)

In association with