#BeActiveNight

#BeActiveNight Leppävaaran uimahallin hyppyaltaalla LAUANTAINA 29.9. klo 16-19!

Olemme Espoon kaupungin kanssa mukana järjestämässä Be Active Night-tapahtumaa, joka on osa #BeActive -Euroopan urheiluviikkoa!

Euroopan urheiluviikko (European week of Sport EWoS) järjestetään 23. -30. syyskuuta 2018. Teemaviikko on Euroopan komission aloite urheilun ja liikunnan edistämiseksi kaikkialla Euroopassa. Sen avulla pyritään kannustamaan kansalaisia liikkumaan aktiivisesti sekä lisäämään tietoisuutta liikunnan monista hyödyllisistä vaikutuksista. Viikon tavoite on innostaa eurooppalaisia olemaan aktiivinen säännöllisesti ja liikkumaan omassa arjessaan enemmän.

Euroopan urheiluviikko rahoitetaan osaksi Erasmus+ -ohjelman tuella ja sen kansallisena yhteyspisteenä toimii Erasmus+ -ohjelman Suomen kansallinen toimisto, joka on Opetushallituksessa. Erasmus+ -ohjelmasta on mahdollisuus hakea rahoitusta liikunnan ja urheilun kansainvälisille yhteistyöhankkeille.

#BeActiveNight-tapahtuman ohjelma:

16.00 Hydrobic /Hydrobic
16.30 Uimahypyt /Platform and springboard diving
17.00 Merenneitouinti /Mermaid swimming
17.30 Taitouinti /Syncronized swimming
18.00 Uintitekniikka /Swimming techniques
18.30 Vesipallo /Water polo

Tervetuloa mukaan! (Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua etukäteen. Mukaan pääsee maksamalla uimahallin sisäänpääsymaksun kassalle. Uimataitovaatimus hyppyaltaassa järjestettävään toimintaan on vähintään 25m yhtäjaksoista uintia.)

 

Avainsanat: 
BeActive
Leppävaara
29.9.
Hyppyallas