Cetus Espoo hakee uinnin valmennuspäällikköä

Cetus Espoo ry on vuonna 2005 toimintansa aloittanut Suomen suurin uimaseura. Viime vuosina olemme olleet myös Suomen menestynein seura uintiurheilun saralla. Tarjoamme kilpailukykyiset harjoitteluolosuhteet ja valmennuksen kilpa- ja mastersuimareille, vesipalloilijoille sekä taitouimareille. Kilpaurheilun lisäksi järjestämme kurssitoimintaa ja uimaopetusta Espoossa. Noin 25000 espoolaista liikkuu ja harrastaa seurassamme vuosittain.

Seurassa työskentelee vuosittain yli 130 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Visionamme on olla Suomen menestyvin seura vedessä sekä iloisin ja laadukkain espoolainen liikuttaja.

Cetus on päättänyt muuttaa seuran kilpailutoiminnan organisointia ja muutosten takia haemme esimiesvastuullista

Uinnin valmennuspäällikköä

vastaamaan uimaseuramme kilpauinnin kehittämisestä ja muusta uinnin operatiivisesta toiminnasta strategiamme mukaisesti. Toimit uintivalmentajien esimiehenä ja vastaat työntekijöiden osaamisen kehittämisestä. Esimiestyön lisäksi työnkuvaasi kuuluu valmentamista laaja-alaisesti koko seurassa. Raportoit työstäsi Cetuksen toiminnanjohtajalle. Tehtävä on kahden vuoden määräaikainen projekti. Tehtävä on tällaisena uusi.

 

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun olevan positiivinen ja innostava tiimipelaaja. Edellytämme sinulta laaja-alaista valmennusosaamista ja -näkemystä sekä näyttöä urheilullisen tuloksen tekemisestä. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kokemusta johtamisesta. Kommunikoit seuran organisaatiossa ja sidosryhmissä selkeästi ja johdonmukaisesti. Hyödynnät palautetta itsesi ja työntekijöiden kehittämiseksi. Luot yhtenäistä seurahenkeä ja uskallat myös uudistaa.

Sinulla on laajat verkostot uintiurheilun parista. Hoidat sujuvasti kansainvälisiä yhteyksiä myös englannin kielellä.

 

Mitä Cetus tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän suomalaisen uintiurheilun suurseurassa. Työsi tueksi saat tiiviin työyhteisön, osaavat valmentajat sekä aktiiviset vapaaehtoisemme.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen 26.5.2019 mennessä sähköpostitse osoitteeseen: toiminnanjohtaja@cetus.fi. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, tuleva esimiehesi Ville keskustelee mielellään kanssasi lisää. Hänet tavoitat arkisin 8-16 välillä numerosta 050-5161987.