Harrasteryhmäläisten uintimerkkisuoritukset

Cetuksen Harrasteryhmiin kuuluvilla lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus suorittaa kuluvan kevätkauden 2018 aikana jokin SUH:in uintimerkeistä. Näitä ovat esimerkiksi uimakandidaatin, uimamaisterin, ja primusmaisterin merkit, sekä matkauintimerkit. Merkkeihin liittyviä tehtäviä ja suorituksia tehdään pikkuhiljaa kuluvan kevään aikana kunkin harrasteryhmän omalla harjoitusajalla.

Merkkeihin voi tutustua täällä:

UInnin tavoitetaulukko

Ohjeet taulukon tulkintaan

Ihan kaikkia suorituksia ei kuitenkaan kaikissa uimahalleissa pystytä tekemään. Uimakandidaatin, uimamaisterin ja primusmaisterin merkkeihin kuuluu suorituksia, joihin tarvitaan hyppytornia tai yli 3m syvää uima-allasta. Espoossa on tällä hetkellä hyppytorni ja näin syvä allas käytössä ainoastaan Leppävaaran uimahallissa, joten järjestämme Leppävaarassa kahtenä päivänä tilaisuudet, joiden aikana harrasteryhmäläiset voivat tulla tekemään näitä tehtäviä. Merkkisuoritustilaisuudet järjestetään 9.4. ja 23.4. Ilmoita lapsesi jommalle kummalle päivälle ja muista valita oikea ryhmä. Tarkemmat ryhmätiedot löytyvät täältä!

Huomioithan, että tilaisuudet on tarkoitettu ainoastaan Cetuksen harrasteryhmissä keväällä 2018 uiville lapsille ja nuorille.

Ja sitten vain merkkejä suorittamaan, ilmoittaudu mukaan täältä!