Hauskaa ohjelmaa talvilomaviikolla!

Järjestämme talvilomaviikolla (viikko 8) hauskaa ohjelmaa Espoonlahden ja Leppävaaran uimahalleilla yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa!

Tervetuloa maanantaina 19.2. Leppävaaran uimahallille kokeilemaan uimahyppäämistä Cetuksen ohjaajan opastuksella klo 14-16 (Uimataitovaatimus 25m yhtäjaksoista uintia ja uskallus sukeltaa).  Heti perään Klo 17-19 järjestämme lapsiperheille töpinät opetusaltaassa! Töpinöihin voi osallistua 2-8-vuotiaiden lasten kanssa ja ideana on harjoitella uinnin alkeita omatoimisesti opetusaltaassa. Cetuksen ohjaajat ovat paikalla opastamassa ja antamassa uinnillisia vinkkejä. Välineet, kuten uimalaudat, pötköt ja sukelluslelut ovat vapaasti perheiden käytössä töpinöiden ajan. 

Espoonlahden hallille voi tulla kokeilemaan snorkkelisukellusta perjantaina 23.2. klo 14-16 (Uimataitovaatimus 25m yhtäjaksoista uintia ja uskallus sukeltaa.) Järjestämme myös opetusaltaan Töpinät perheille kello 17-19 välisenä aikana. Tervetuloa polskimaan!

Wibit-temppuradalle pääsee temppuilemaan Leppävaarassa maanantaina ja tiistaina 19.-20.2. ja Espoonlahdessa torstaina ja perjantaina 22.-23.2. Lisätietoja Wibit-radasta Espoon kaupungilta.

Talvilomaviikon toimintaan pääsee mukaan maksamalla uimahallimaksun uimahallin kassalle. 

Nähdään uimahalleilla!