Ilmoittautuminen ensi syksyn kursseille alkaa!

(17.5.2018)

Vaikka kesäkurssit eivät ole vielä edes alkaneet, on aika suunnata katseet hetkeksi syksyyn ja varata oma kurssipaikka hyvissä ajoin. Ilmoittautuminen alkaa toukokuun viimeisellä viikolla, maanantaina 28.5. porrastetusti:

Kurssit Leppävaaran uimahallissa
28.5. alkaen
Espoonlahden uimahallissa
29.5. alkaen
Keski-Espoon uimahallissa
30.5. alkaen

Pätee kaikissa halleissa: Opetusaltaan kurssi-ilmoittautuminen alkaa aina klo 9.00., ison altaan klo 10.00, terapia-altaan ja Leppävaaran hyppyaltaan ilmoittautuminen 11.00.

 

Käy kurkkimassa syksyn kurssivalikoimaa, joka on näkyvillä verkkokaupassamme jo nyt. Huomasitko, mitä uutuuksia ja vanhoja tuttavuuksia meillä on ensi syksylle?

Aikuisille uutuuksina Life Saver-kurssi jonka aikana opitaan tärkeitä taitoja vesipelastuksesta, sekä paljon toivottu aikuisten merenneitouimakoulu, jossa jokainen voi hetkeksi heittää aikuiset aivonsa narikkaan ja kokeilla uutta.

Virkisty vesijumpassa, hikoile hydrobicissa ja kehity mitä monipuolisemmilla uintitekniikkakursseilla. Valitse vaikka perhosuinnin tekniikkakurssi tai triathlonuintikurssi.

Lapsille järjestämme pitkästä aikaa Junior Life saver-kurssin sekä englanninkielisiä alkeisuimakouluja: Play and splash and beginner’s swimming school held in english!

Ethän unohda taitouinnin alkeiskurssia, uimahyppyjä, vesiralleja ja uimakouluja? Muistathan merenneitouimakoulut ja lasten tekniikkakurssit? Entä snorkkelisukelluksen ja vauvauinnit? Mites Peuhu-uimakoulut ja lapsi-vanhempi-uimakoulut?

 

Vaikeuksia kurssivalinnassa?

Vesiliikkujan oppaamme löytyy täältä.

Muistathan myös katsoa ohjaajan suosituksen lapsen kurssitodistuksen takaa ennen ilmoittautumista?

Autamme mielellämme myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä: 010-5264540, kurssit@cetus.fi

Hyppää mukaan Cetus-kursseille <3