Infoa syksyn kurssi-ilmoittautumisista

Kevään kurssikausi on pitkällä ja tähyilemmekin jo täällä Cetuksella tulevaisuuteen. Ilmoittautuminen tulevan kesän uimakouluihin on parhaillaan käynnissä ja niin on myös ensi syksyn (2018) kurssikalenterin suunnittelu. Vapun jälkeen alkaa olla niin valmista, että julkaisemme syksyn kurssiaikataulut verkkokaupassamme 3.5. heti klo 9.00. Maltathan siis vielä odottaa hetken että pääset kurkkimaan mitä jännää ensi kaudelle on luvassa...

Ilmoittautuminen syksyllä alkaville kursseille käynnistyy toukokuun viimeisellä viikolla seuraavasti:

Maanantai 28.5. Leppävaaran uimahallin kurssit (9.00 alkaen opetusallas, 10.00 alkaen iso allas ja 11.00. alkaen terapia-allas ja hyppyallas)

Tiistai 29.5. Espoonlahden uimahallin kurssit (9.00 alkaen opetusallas ja 10.00. alkaen iso allas)

Keskiviikko 30.5. Keski-Espoon uimahallin kurssit (9.00 alkaen opetusallas, 10.00 alkaen iso allas ja 11.00. alkaen terapia-allas)

Verkkokauppaamme pääset tästä! Varaa jo paikkasi ensi kesän uimakouluun tai uintikurssille!

Tiedoksi vielä kaikille kurssiasiakkaillemme: Urheilujärjestöjen työehtosopimuksen palkkaratkaisujen mukaisista ohjaajien palkankorotuksista ja siten kustannusten noususta johtuen, kurssihintamme nousevat syyskaudella 2018. Espoon kaupungin kanssa yhteistyössä järjestettävien ryhmien kuten esimerkiksi arki-iltojen uimakoulujen, hinnat nousevat 2% verrattuna tämänhetkisiin hintoihin. Muiden Cetus-kurssien hinnat nousevat 3% nykyisistä hinnoista. Käytännössä tämä tarkoittaa muutamien eurojen suuruista hintojen nousua. 

(Päivitetty 16.4.2018)