Julkaisemme kevään kurssikalenterin 1.12.

Jännittävää! Huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä. Mitähän sieltä joulukalenterin ensimmäisestä luukusta löytyy? Ainakin me Cetuksella julkaisemme kevään 2018 kurssikalenterin! Pääset heti aamusta kello 9.00 selailemaan kurssitarjontaa verkkokaupassamme! Mukana on vanhojen tuttujen kurssien lisäksi uuttakin. 

Ilmoittautumiset kursseille alkavat jouluaattoa edeltävänä maanantaina 18.12. ja ensimmäisenä ilmoittaudutaan Leppävaaran kursseille. 19.12. alkaen otamme ilmoittautumisia Espoonlahdessa - ja 20.12. alkaen Keski-Espoossa järjestettäville kursseille.

Kyselethän hyvissä ajoin nykyisen kurssisi ohjaajalta suositusta sopivasta seuraavasta kurssitasosta. Jos et ole tällä hetkellä millään Cetuksen järjestämällä kurssilla, suositeltavaa olisi käydä uimahallilla vielä ennen ilmoittautumisia testaamassa omaa uimataitoaan. Kannattaa ainakin testata, montako metriä jaksat uida yhtäjaksoisesti vatsallasi ja selälläsi, sekä onnistuuko sukeltaminen. Voit tulla testaamaan oman uimataitosi myös Espoonlahden uimahallille 9.12. klo 14.30-16.30 välisenä aikana. Ohjaajamme ovat silloin paikalla opastamassa ja antamassa vinkkejä!