Kesän intensiiviuimakoulut

(25.2)

Katse kohti kesää! Paikat kesän 2019 uimakouluihin ovat varattavissa 18.3. alkaen! Järjestämme myös ison altaan kursseja lapsille ja aikuisille. Kesäkurssit pidetään kesäkuun aikana Leppävaaran ja Espoonlahden uimahalleissa ja elokuussa uidaan Keski-Espoossa vielä ennen syksyn kurssikauden alkua. Kurssit toteutetaan intensiiviopetuksena, jolloin ryhmä kokoontuu useampana päivänä viikossa. Kun uintiharjoittelua tulee lähes päivittäin, on oppiminen ja oivaltaminenkin usein nopeampaa kuin perinteisillä, kerran viikossa järjestettävillä kursseilla!

Kesän kurssivalikoimassa luvassa Peuhu-uimakouluja, Lapsi-vanhempi-uimakouluja (huom! lyhyet 3-5 päivän kurssit), alkeisuimakouluja sekä uimakoulut 1-3. Ison altaan kursseista järjestämme kutakin Vesirallitasoa (1-4) yhden kutakin, sekä lasten tekniikkakurssin, Leppävaaran uimahallissa. Aikuisille on luvassa rintauinnin ja vapaauinnin tekniikkaa 3-5-kerran tehokursseina.

Kurssivalikoimaa pääset tutkimaan täältä! Kurssit löydät hakemalla kurssin nimellä ja valitsemalla ajanjaksoksi kesäkuun.