Kiitos kaikille kyselyyn vastanneille!

Toteutimme loppusyksystä kyselyn aikuisille uinnin ja vesiliikunnan harrastajille, toisin sanoen teille aikuisille, jotka olette osallistuneet kurssitoimintaamme. Vastauksia tuli yhteensä 60, joista sai jo hyvän käsityksen siitä, kuinka olemme onnistuneet palvelemaan teitä kurssilaisia. Yleisfiilis kursseista oli positiivinen ja saimme myös hyviä kehitysehdotuksia.

Yksi asia, josta saimme paljon palautetta, oli ohjaajien vaihtuvuus lyhyiden (tekniikka)kurssien aikana. Viime syksyn flunssa-aalto osui pahasti muutamaan kurssiin, jotka jouduttiin toteuttamaan monen sijaisen voimin. On sanomattakin selvää, että kun kurssi pystytään toteuttamaan saman ohjaajan vetämänä, ohjauksen laatu on taatumpi, kuin monen eri ohjaajan yhteispelin avulla. Flussakauteen emme kuitenkaan voineet valitettavasti vaikuttaa.

Ehdotitte hieman pidempiä kursseja 3-4- kerran kurssien tilalle. Kokeilemmekin ensi syksynä, toimisivatko 5-6-kerran kurssit paremmin. Pari lisäkertaa antaa enemmän pelivaraa pysyä kiinni kurssin harjoitteissa esimerkiksi silloin, kun asiakas itse ei pääse jokaiselle kurssikerralle. 

Panostamme jatkossa myös ohjaajien väliseen tiedonkulkuun ja teemme tarvittavia tarkennuksia kurssirunkoihin ja-ohjeistuksiin. Tavoitteena on, että kurssin punainen lanka ja taso säilyisivät yhtenäisinä vaikka joutuisimme hankkimaan sijaisia.

Kiitos vielä kaikille palautteesta ja tervetuloa kursseillemme myös jatkossa!