Kysy ohjaajalta!

Järjestimme syyskuussa lyhyissä, 8-10 kerran uimakouluissa ja vesiralleissa kurssikerran, jonka aikana kunkin ryhmän ohjaaja oli koko ohjaustunnin ajan vanhempien käytössä. Vanhemmilla oli mahdollisuus tulla keskustelemaan oman lapsen taitojen kehittymisestä ja siitä, miten uimakoulu tai vesirallikurssi on sujunut ja mihin asioihin olisi hyvä kiinnittää huomiota. Päivän aikana moni sai vastauksen myös siihen, mille kurssille oma lapsi kannattaisi seuraavaksi ilmoittaa.

JÄRJESTÄMME "KYSY OHJAAJALTA"-PÄIVÄN myös kaikissa meneillään olevissa uimakouluissa ja vesiralleissa: ALKEISUIMAKOULUT, UIMAKOULUT 1-3 SEKÄ VESIRALLIT 1-4. Päivä järjestetään Leppävaarassa ja Keski-Espoossa viikolla 46 ja Espoonlahdessa viikolla 47 kunkin ryhmän omalla kurssiajalla.

Päivän aikana kurssilaisten vanhemmat /huoltajat voivat tulla juttelemaan ohjaajan kanssa joustavasti koko uintitunnin ajan. Ohjaaja kertoo lapsesi uimataitojen kehittymisestä ja siitä, miten kurssi on sujunut. Tämän palautteen avulla on hyvä jatkaa eteenpäin ja esimerkiksi kertailemassa haastavia asioita omalla ajalla. Toivomme, että mahdollisimman moni piipahtaisi juttelemaan ohjaajan kanssa!

(Kun tuotte lapsenne kurssille viikoilla 46 ja 47, toinen ohjaaja opettaa lapsia normaaliin tapaan ja toinen on valmiina vastailemaan vanhempien kysymyksiin sekä juttelemaan lasten uimataidoista ja edistymisestä. Tarvittaessa järjestämme lisäohjaajan lapsenne ryhmään kyseisen kerran ajaksi.  Otamme tässä huomioon ohjaajien kokemuksen ja taidokkuuden ohjata tavallista suurempaa ryhmää yksin.)

Palaute annetaan uima-altaan reunalla, joten tulethan paikalle kevyessä vaatetuksessa ilman ulkojalkineita ja päällysvaatteita! Ystävällisesti noudatathan uimahallin järjestyssääntöjä.

Palautekerran tarkoituksena on jutella oman lapsen taitojen kehityksestä. Kaikki muu Cetusta koskeva palaute tulee lähettää meille yhteydenottopyyntölomakkeen kautta: https://www.cetus.fi/yhteystiedot, sähköpostitse info@cetus.fi, tai soittamalla päivystykseemme 010-5264540.

Nähdään hallilla, tervetuloa!