Kysy ohjaajalta!

Tule kysymään ohjaajalta!

Järjestämme syksyn uimakouluissa (uimakoulut 1-3, alkeisuimakoulu)  ja vesiralleissa (1-4) "Kysy ohjaajalta"-päivän! Ideana on, että kurssilaisten vanhemmat voivat tulla juttelemaan ohjaajan kanssa joustavasti koko uintitunnin ajan lapsen taitojen kehittymisestä, uimakoulun/kurssin sujumisesta ja mahdollisista kohdatuista haasteista. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja esimerkiksi käydä kertailemassa haastavia asioita omalla ajalla.

"Kysy ohjaajalta"-päivä järjestetään elokuusta lokakuuhun kestävissä Espoonlahden, Leppävaaran ja Keski-Espoon uimakouluissa ja vesiralleissa viikolla 38 (16.-22.9.).

Miten toimia "Kysy ohjaajalta"-päivänä?

Kun tuot lapsesi kurssille viikolla 38, toinen ohjaajista opettaa lapsia normaaliin tapaan ja toinen on valmiina vastailemaan vanhempien kysymyksiin sekä juttelemaan lasten uimataidoista ja edistymisestä. Tarvittaessa järjestämme lisäohjaajan lapsenne ryhmään kyseisen kerran ajaksi.  

Ohjaaja on vastassa Sinua uima-altaan reunalla, joten tulethan paikalle kevyessä vaatetuksessa ilman ulkojalkineita ja päällysvaatteita! Ystävällisesti noudatathan uimahallin järjestyssääntöjä.

Toivomme, että pääset piipahtamaan vaikka vain pariksikin minuutiksi, tervetuloa jo tunnin alussa!

”Kysy ohjaajalta”-päivän tarkoituksena on jutella oman lapsen taitojen kehityksestä ja uimakoulun sujumisesta. Lähetättehän kaiken muun Cetusta koskevan palautteen meille yhteydenottopyyntölomakkeen kautta: https://www.cetus.fi/yhteystiedot, sähköpostitse info@cetus.fi, tai soittamalla päivystykseemme 010-5264540.

Tervetuloa!