Kysy ohjaajalta-viikot

Kysy ohjaajalta!

Järjestämme jälleen syksyn uimakouluissa (alkeisuimakoulu ja uimakoulut 1-3) ja Vesiralleissa (1-4) ”Kysy ohjaajalta”- päivän.

Ideana on, että kurssilaisten vanhemmat voivat tulla juttelemaan ohjaajan kanssa joustavasti koko uintitunnin ajan lapsen uimataitojen kehittymisestä ja siitä, miten kurssi on sujunut. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin ja esimerkiksi käydä kertailemassa haastavia asioita omalla ajalla.

”Kysy ohjaajalta” -päivä järjestetään elokuusta joulukuuhun kestävissä uimakouluissa ja Vesiralleissa seuraavasti:

Viikko 44: Keski-Espoon uimahalli (28.10.-3.11.)

Viikko 45: Espoonlahden uimahalli (4.11.-10.11.)

Viikko 46: Leppävaaran uimahalli (11.11.-17.11.)

Miten toimia ”Kysy ohjaajalta” -päivänä?

Kun tuot lapsesi kurssille ”Kysy ohjaajalta” -päivänä, toinen ohjaajista opettaa lapsia normaaliin tapaan ja toinen on valmiina vastailemaan vanhempien kysymyksiin sekä juttelemaan lasten uimataidoista ja edistymisestä. Tarvittaessa järjestämme lisäohjaajan lapsenne ryhmään kyseisen kerran ajaksi. Otamme tässä huomioon ohjaajien kokemuksen ja taidokkuuden ohjata tavallista suurempaa ryhmää yksin.

Ohjaaja on vastassa Sinua uima-altaan reunalla, joten tulethan paikalle kevyessä vaatetuksessa ilman ulkojalkineita ja päällysvaatteita! Ystävällisesti noudatathan uimahallin järjestyssääntöjä.

Toivomme, että pääset piipahtamaan vaikka vain pariksikin minuutiksi, tervetuloa jo tunnin alussa!

”Kysy ohjaajalta”-päivän tarkoituksena on jutella oman lapsen taitojen kehityksestä ja uimakoulun sujumisesta. Lähetättehän kaiken muun Cetusta koskevan palautteen meille yhteydenottopyyntölomakkeen kautta: https://www.cetus.fi/yhteystiedot, sähköpostitse info@cetus.fi, tai soittamalla päivystykseemme 010-5264540.

Tervetuloa!