Merkkisuoritustilaisuus harrasteryhmäläisille

20.9.2018

Syyskaudella 2018 Cetuksen harrasteryhmiin osallistuvilla lapsilla ja nuorilla on jokaisella mahdollisuus suorittaa yksi Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uintimerkki. Uintimerkkejä voit tarkastella täältä. Ohjeet kyseiseen tavoitetaulukkoon löytyvät täältä. (Vaihtoehtoisesti harrasteryhmäläisten on mahdollista suorittaa myös matkauintimerkkejä, kysy lisää harrasteryhmän ohjaajalta).

Kaikki muut merkkeihin liittyvät taidonnäytteet tehdään harrasteryhmien omalla uintiajalla, mutta Uimamaisterin ja Primusmaisterin merkkeihin liittyy muutama suoritus, jotka eivät onnistu kaikissa uimahalleissa johtuen uimahallien tiloista. Näihin kahteen merkkiin liittyvät hypyt hyppytornista sekä sukellukset yli 3m syvyiseen altaaseen on mahdollista tehdä vain Leppävaaran uimahallissa, sillä sieltä löytyy sekä hyppytorni, että näin syvä allas.

Järjestämme kyseisiä suorituksia varten tilaisuuden Leppävaaran uimahalilla syyslomamaanantaina, 15.10. Uimamaisterin merkkiä suorittavat lapset ja nuoret ovat tervetulleita klo 18.45 ja Primusmaisterin merkkiä suorittavat klo 19.15. Molemmille ryhmille varataan taitojen harjoitteluun ja suoritusten tekemiseen yhteensä puoli tuntia. 

Tilaisuus on maksuton ja sinne on ilmoittauduttava etukäteen. Ilmoittaudu 11.10. mennessä verkkokauppamme kautta, täältä!

Olemme lähettäneet asiasta tiedotteen sähköpostitse harrasteryhmäläisten vanhemmille 20.9. (Muutamia sähköposteja ei voitu toimittaa vastaanottajalle. Jos et saanut postia, toivottavasti tavoitimme sinut kuitenkin tätä kautta.)