Mille kurssille vesirallien jälkeen?

Vesiralli 3- ja 4-kurssien jälkeen alkavat lapsilla vedessä liikkumisen perustaidot ja eri uintilajien perusteet olla hallussa. Monia kiinnostaa ehkä uintiharrastuksen jatkaminen kilpailullisemmissa merkeissä!

Kilpailuihin tähtäävään valmennukseen riittävät valmiudet oppineille lapsille on kurssitodistuksessa suositeltu osallistumista uimataidon arviointitilaisuuteen, minkä kautta on haettu paikkoja eri lajien valmennusryhmissä. Arviointitilaisuutta ei järjestetä tammikuussa 2019, vaan kilpauinnin ja vesipallon valmennusryhmiin voi hakea lähettämällä yhteystietonsa suoraan lajivastaaville:

kilpauinti: valmennuspaallikko@cetus.fi

vesipallo: vesipallo@cetus.fi

Hakijoita informoidaan erikseen lajikokeilun aikatauluista.

Muistathan myös, että kurssi-ilmoittautuminen alkaa ensi viikolla. Lasten tekniikkakursseille, harrasteryhmiin, uimahyppy-, snorkkelisukellus-, junior life saver-kursseille, sekä taitouinnin alkeiskurssille voi ilmoittautua porrastetusti maanantaista 17.12. alkaen. Tervetuloa mukaan!

Toivotamme kaikille uinti-intoa kevääseen, paras tapa valmistautua uintiurheilijan uraan on viettää paljon aikaa vedessä!