Parka-takit Cetuksen varustekaupasta!

Varustekauppamme on jälleen avoinna sunnuntaina 3.3. klo 16.00-20.00, Cetus GP-kisojen yhteydessä. Tule ostoksille! Kaupastamme löydät uikkarit, uimalakit, juomapullot, verkkarit ja muut treenivaatteet ihanissa Cetus-väreissä. Lisäksi Cetuksen jäsenillä on mahdollisuus tilata oma parka-takki Cetuksen logolla ja omalla nimellä varustettuna!  Saat nimesi brodeerattuna vasempaan rintapieleen. Oli nimi sitten etunimesi, sukunimesi tai lempinimesi - saat itse valita. Teemme toimittajalle yhteistilauksen, kun kaikki halukkaat ovat ilmoittaneet oikean kokonsa ja nimensä jonka haluavat takkiin.

Sovitusmallit ovat nähtävillä ja kokeiltavissa varustekaupan ollessa avoinna sunnuntaina 3.3 klo 16-20. Toinen sovitusmahdollisuus on lauantaina 9.3 klo 10.30-12.30. Mikäli kumpikaan ajoista ei sovi sinulle, voit tiedustella sopivaa sovitusaikaa sähköpostitse osoitteesta varusteet@cetus.fi.

Takin hinta on 110 €. Tilausehtona takeille on minimitilausmäärän (30 kpl) täyttyminen. Takeilla on noin 6-8 viikon toimitusaika ja ne maksetaan noudettaessa pankki- tai luottokortilla.

Nähdään Espoonlahdessa!