Sääntömääräisen vuosikokouksen antia

Cetus Espoo ry – Cetus Esbo rf sääntömääräinen vuosikokous pidettiin maanantaina 20.11.2017 klo 18.00 Espoonlahden uimahallilla.

Kokouksessa hyväksyttiin Cetuksen toimintasuunnitelma ja talousarvio kaudelle 1.8.2017-31.7.2018. Cetus Espoon hyväksytty toimintasuunnitelma ja edellisen kauden toimintakertomus ovat nähtävillä sivuillamme kohdassa ”Seuran materiaalit” heti viikon 47 alussa. 

Edellinen toimintakausi oli jälleen muutoksia ja myllerryksiä täynnä. Tapiolan uimahallin huoltotauko vaihtui peruskorjaukseksi. ­­Halli oli suljettuna koko toimintakauden ja on edelleen. Cetus oli toimintakauden aikana monessa mukana. Mm syyskuussa 2016 Cetus oli mukana järjestämässä Espoon Vesisankarit -tapahtumaa, josta televisioitiin osuuksia. Leppävaaran uimahalli oli koko toimintakauden avoinna ja kesäkauteen kuuluvaa toimintaa saatiinkin järjestettyä entistä laajemmin. Kesällä 2017 Leppävaaran kesäleirien osallistujat pääsivät vierailemaan mm. Huippu-seikkailupuistossa. Tammikuussa 2017 seuran ilmettä kirkastettiin jälleen ja seuravarusteisiin ilmestyi uusi ja uljas lohikäärme.  

Tukitoimien väheneminen aikaisempaan nähden loi haasteita seuran toiminnalle. Ostopalveluna toteutettu 5.-6. -luokkalaisten koululaisten uinninopetus päättyi joulukuussa 2016. Tästä huolimatta seuran talous saatiin pidettyä vakaana ja tulos oli positiivinen jo toisen peräkkäisen kauden. Valmennuspäällikön ja kilpailukoordinaattorin työsuhteiden päättyminen keväällä 2017 vaikuttivat kilpaurheilun loppukauteen tuoden siihen hieman lisähaasteita. Henkilöstömuutoksia tapahtui myös hallituksessa, mm. puheenjohtaja vaihtui 1.1.2017 alkaen.

Toimintakauden aikana nähtiin myös menestystä. Cetus Espoon Ari-Pekka Liukkonen sekä Hanna-Maria Seppälä edustivat Suomea Rion Olympialaisissa 5.-21.8.2016. Paralympialaisissa Cetusta olivat edustamassa Antti Latikka ja hänen valmentajansa Helen Ovaska. Toimintakauden aikana seuran kilpa- ja huippu-urheilutoimintaa tarkasteltiin, kehitettiin ja dokumentoitiin. Huhtikuussa 2017 pidetyn auditoinnin pohjalta seuralle myönnettiin HuimaSeura -status.

Vuonna 2018 Cetuksen hallituksen puheenjohtajana toimii Eero Elovaara, muut hallituksen jäsenet ovat Sakari Aalto, Aleksi Eskelinen, Mari Kasvio, Sakari Lind, Marko Lysmä ja Niklas Spångberg.

Kiitos kaikille kokoukseen osallistuneille jäsenille!