Snorkkelisukellusta ja Perhetöpinät välipäivinä

Järjestämme hauskaa ohjelmaa joulun ja uudenvuoden välipäivinä Keski-Espoon ja Leppävaaran uimahalleilla. Tuo uimataitoiset lapsesi kokeilemaan snorkkelisukellusta Keski-Espoon hallille tiistaina 2.1. klo 14-16 välisenä aikana. Lainaamme lapsille räpylät, maskin ja snorkkelin! (Uimataitovaatimus vähintään 25m uintia vatsallaan.) Tai tule 2-8-vuotiaiden uimataidottomien (uimataito alle 25m)  lastesi kanssa Perhetöpinöihin klo 17-19. Töpinöissä kaksi Cetuksen ohjaajaa on paikalla antamassa uinnin alkeisiin liittyviä vinkkejä ja lelut ynnä muut uintivälineet ovat perheiden vapaassa käytössä. 

Leppävaaran uimahallilla järjestämme torstaina 4.1. klo 14-16 uimahyppytuokion uimataitoisille lapsille (vähimmäisvaatimus 25m yhtäjaksoinen uimataito ja uskallus sukeltaa) ja Perhetöpinät samaan tapaan kuin tiistaina Keski-Espoossa, eli klo 17-19 opetualtaalla. 

Kaikki välipäivien aktiviteetit järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa, ja niihin pääsee osallistumaan maksamalla uimahallin sisäänpääsymaksun kassalle. Muistuttaisimme, että kaikki uimataidottomat tai alle 7-vuotiaat uivat aina huoltajan/saattavan aikuisen seurassa. 

 

Tervetuloa mukaan!