Syyslomalla tapahtuu!

Uimahalleilla tapahtuu syyslomalla (16.10-22.10.2017) monenlaista:

Uinninvalvojakurssi
Uinninvalvojakurssi järjestetään Espoonlahdessa yhdessä Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliiton kanssa 17.10.-19.10. Jos olet kiinnostunut kouluttautumaan uusiin tehtäviin, olethan yhteydessä mathias.gronman@cetus.fi. Minimivaatimus on 200m uimataito ja 18 vuoden ikä. Lue lisää kurssista täältä.

Korvaavat kurssikerrat
Järjestämme korvaavat kurssikerrat peruttujen uimahyppy- ja powerhydrobicien tilalle Leppävaaran hyppyaltaalla syysloman aikana. Jos uimahyppy- tai hydrobickurssisi peruttiin Leppävaaran hyppyaltaan ollessa huollossa 16.9.-24.9., tervetuloa ylimääräiselle kurssikerralle. Lue lisää täältä ja tarkista milloin voit tulla kurssille. 

Uimahyppyjä ja Snorkkelisukellusta
Kaikki uimataitoiset lapset ovat tervetulleita kokeilemaan uimahyppäämistä ja snorkkelisukellusta syyslomaviikolla. Järjestämme tutustumiset uusiin lajeihin yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa seuraavasti: 

Ma 16.10. Leppävaaran uimahallilla
Uimahyppyjä hyppyaltaalla klo 14-16 välisenä aikana. Cetuksen ohjaaja paikalla opastamassa. Mukaan tarvitset yksiosaisen uimapuvun (bikinit saattavat hyvinkin löytyä hetken päästä altaan pohjasta). Uimataitovaatimus vähintään 25m vatsallaan syvässä altaassa. Osallistujan pitää myös osata sukeltaa. 

Pe 20.10. Espoonlahden uimahallilla
Snorkkelisukellusta klo 14-16 välillä isolla altaalla. Lainaamme halukkaille snorkkelin, maskin ja räpylät. Uimataitovaatimus vähintään 25m vatsallaan syvässä altaassa.

Perhetöpinät
Järjestämme Perhetöpinät syyslomalla sekä leppävaarassa että Espoonlahdessa. Paikalla kaksi Cetuksen ohjaajaa, joilta voi kysyä vinkkejä uinnin alkeisopetukseen. Varsinaisesta uimakoulusta ei kuitenkaan ole kysymys vaan perheet saavat uiskennella vapaasti mielensä mukaan. Myös uimalelut/välineet kuten sukellusrenkaat, lötköpötköt ja uimalaudat ovat perheiden käytössä. Perhetöpinöihin voivat osallistua perheet joihin kuuluu 2-8-vuotiaita lapsia. Aikuiset maksavat oman uimahallimaksunsa, muuten Töpinät on ilmainen tapahtuma. 

Missä ja milloin?

Ma 16.10. Leppävaaran uimahalli klo 17-19 opetusallas. 

Pe 20.10. Espoonlahden uimahalli klo 17-19 opetusallas.

Lisätietoja Töpinöistä

Lisäksi kaikki alle 18-vuotiaat uivat koko viikon maksutta kaikissa Espoon uimahalleissa! (Uinti- ja peseytymisaika 1,5h/uintikerta.) Muistattehan, että alle 8-vuotiaat uivat aina vain aikuisen seurassa. Syvään altaaseen pääsevät vain uimataitoiset. 

Kurssitoiminta tauolla
Cetuksen kurssitoiminta on koko syyslomaviikon tauolla, eli uimakoululaiset saavat pienen hengähdystauon viikottaiseen harrastukseensa. Valmennustoiminta jatkuu normaalisti koko syysloman ajan. 

Toivotamme mukavaa syyslomaa kaikille!