Uimakoulujen ja vesirallien arviointikerta

Tiedote uimakoululaisten ja vesirallilaisten vanhemmille!

(koskee alkeisuimakoulua, uimakouluja 1-3, sekä vesiralleja 1-4)
 

Meiltä on toivottu, että antaisimme enemmän yksilöllistä palautetta lasten uimataidon kehittymisestä uimakoulujen ja vesirallikurssien aikana sekä lapsille itselleen, että lasten vanhemmille. Niinpä järjestämme välipalaute-kerran yllämainituissa uimakoulu- ja vesiralliryhmissä.

PALAUTEKERTOJEN AIKATAULU:

VIIKKO 9: Kaikki hallit, LYHYET KURSSIT (tammikuu-maaliskuu)

VIIKKO 9: Espoonlahden uimahalli, koko kauden kestävät kurssit (tammikuu-toukokuu)
VIIKKO 10: Keski-Espoon uimahalli, koko kauden kestävät kurssit (tammikuu-toukokuu)
VIIKKO 11: Leppävaaran uimahalli, koko kauden kestävät kurssit (tammikuu-toukokuu)

PALAUTEKERTA JÄRJESTETÄÄN KUNKIN RYHMÄN NORMAALIIN KURSSIAIKAAN. PALAUTTEEN ANTAMINEN EI VAIKUTA LAPSILLE JÄRJESTETTÄVÄÄN OPETUKSEEN.

Palautekerran aikana kurssilaisten vanhemmilla/huoltajilla on mahdollisuus tulla juttelemaan joustavasti koko uintitunnin ajan ohjaajan kanssa lapsen taitojen kehittymisestä ja siitä, miten kurssi on sujunut. Tämän palautteen avulla on hyvä jatkaa eteenpäin ja jos tarvitsee, voi käydä esimerkiksi harjoittelemassa ja kertailemassa haastavia asioita omalla ajalla.

Toivomme, että mahdollisimman moni piipahtaisi juttelemaan ohjaajan kanssa, vaikka vain pariksi minuutiksi. Monissa ryhmissä on kaksi ohjaajaa, joissakin vain yksi. Järjestämme palautekerran ajaksi tarvittaessa ryhmään apuohjaajan.

Palaute annetaan uima-altaan reunalla, joten tulethan paikalle kevyessä vaatetuksessa ilman ulkojalkineita ja päällysvaatteita! Ystävällisesti noudatathan uimahallin järjestyssääntöjä.

Palautekerran tarkoituksena on jutella oman lapsen taitojen kehityksestä. Kaikki muu Cetusta koskeva palaute tulee lähettää meille yhteydenottopyyntölomakkeen kautta: https://www.cetus.fi/yhteystiedot, sähköpostitse info@cetus.fi, tai soittamalla päivystykseemme 010-5264540.

 

Tervetuloa!