Uinnin alkeiskurssit aikuisille

Haluatko oppia uimaan?

Aikuisten uimakoulussa tutustut uinnin saloihin turvallisesti ohjaajamme opastuksessa. Jos sinulla ei ole lainkaan uimataitoa, ei hätää: Harjoittelet aluksi kastautumista ja vedessä liikkumista, sukellusta ja kuplien puhaltamista veteen. Sitten kelluntaa, oikeaa uintiasentoa, edeten lopulta uinnin potkujen ja käsivetojen kautta kokonaiseen uintisuoritukseen. Jos et ole vieraillut uimahallissa aikoihin ja uimataitosi on ruosteessa, voit tulla 2-tai 3-tason kurssille, joiden aikana kerätään itseluottamusta harjoitellen uintia jo isossakin altaassa. Aikuisten uimakoulu 3:sen päätteeksi olet ehkä ylittänyt jo itsesi ja uit ison altaan päästä päähän.

Leppävaarassa kursseja järjestetään terapia-altaassa, jossa vesi on hieman lämpimämpää kuin uimahallien muissa uima-altaissa (n.30-33 astetta celciusta). Espoonlahdessa käytössä on opetusallas, jonka syvyys on vain 1m, sekä ison altaan niin kutsuttu "nolla-rata", jossa vesiraja on suurinpiirtein samalla korkeudella. Kurssitasojen edetessä siirrymme jo ison altaan matalaan päätyyn harjoittelemaan.

Osalle kursseista on ilmoittautuminen käynnissä ja pari ryhmää on jo täynnä. Espoon kaupungin kanssa yhteistyössä järjestettävät, matalan kynnyksen aikuisten uimakoulut, tulevat varattaviksi 12.8. alkaen. Jonopaikkoja on jokaiselle kurssille 30, ja voit ilmoittautua jonoon niin monelle kurssille kuin itse haluat.

Tutustu kursseihin verkkokaupassamme ja varaa oma paikkasi syksyksi!

Avainsanat: 
alkeet
aikuiset
aikuisten alkeet
uintikurssi
syksy
2019
Espoonlahti
Leppävaara