Uintimerkkien suoritustilaisuus Leppävaarassa

Cetuksen harrasteryhmäläisillä on mahdollisuus suorittaa Suomen Uimaopetus- ja hengenpelastusliiton uimamerkkejä. Matkauintimerkkejä ja muita merkkejä voi suorittaa kuluvan kauden (kevät 2019) aikana kunkin ryhmän omalla harjoitusajalla. Uimakandidaatin merkki tulee olla suoritettuna ennen kuin lähdetään yrittämään uimamaisterin ja priimusmaisterin merkkejä.

Kaikki muut suoritukset tehdään aina oman ryhmän harjoitusajalla, mutta muutamat suoritukset joita kuuluu uimamaisterin ja primusmaisterin merkkeihin, voi tällä hetkellä tehdä vain Leppävaaran uimahallissa, josta löytyy hyppytorni ja syvä (yli 3m) allas.

Syvyyssukelluksien ja hyppyjen suorittamiseksi järjestämme tilaisuuden maaliskuussa, 18.3. Leppävaaran uimahallissa. Uimamaisterin ja primusmaisterin merkkejä suorittavat ovat tervetulleita harjoittelemaan ja näyttämään taitojaan klo 19.15-20.15. HUOM! Tilaisuuteen on ilmoittauduttava etukäteen verkkokaupassamme, mutta osallistuminen on maksutonta! Ilmoittaudu mukaan täältä!

HUOM! Tiedustelettehan hyvissä ajoin lapsenne oman harrasteryhmän ohjaajalta, minkä merkin lapsenne voi suorittaa, tai pyydätte lasta kysymään tätä itse ohjaajalta. Ilmoittauduttaessa tilaisuuteen, on suoritettavan merkin ja tehtävien suoritusten oltava tiedossa. SUH:in merkkeihin ja suoritusvaatimuksiin voitte tutustua täällä, ja taulukon erillisiin tulkintaohjeisiin täällä.

Hallilla on nimilista johon osallistujat ruksaavat nimensä saapuessaan paikalle. Merkkisuoritustilaisuuksien ohjaajat ottavat suoritukset ylös ja lähettävät ne kunkin harrasteryhmän ohjaajalle, joka kokoaa suoritukset yhteen. Primusmaisterin ja uimamaisterin merkkeihin liittyviä taitoja voi halutessaan käydä harjoittelemassa etukäteen Leppävaaran uimahallilla.

Mikäli teillä on kysyttävää, olettehan yhteydessä toimistoomme: kurssit@cetus.fi tai 010-5264540.