Valokuvamalliksi uintikuviin!

Kaikkien 5-9-vuotiaiden lasten vanhemmat, huomio! Etsimme malleja uintikuviin.

Tällä kertaa toivotamme tervetulleiksi lapset, jotka ovat käyneet jo jossakin uimakoulussa tai ovat muuten vain niin taitavia, että pärjäävät itsenäisesti ohjatussa uintituokiossa opetusaltaassa, eli lasten altaassa. Etsimme erityisesti 5-9-vuotiaita uintimalleja mutta kaikenikäiset ovat tervetulleita. Toivomme, että osallistujilla olisi päällään värikkäitä uikkareita, uimalaseja ja lakkeja. Lainaamme myös lakin ja lasit tarvittaessa.

Järjestämme kuvaustuokion syyslomaviikolla, keskiviikkona 16.10. klo 8.00 alkaen Leppävaaran uimahallissa. Valitsimme tämän ajankohdan siksi, että silloin uimahalli on kiinni muulta yleisöltä ja kuvien ottaminen on tällöin helpompaa. Kuvien ottamiseen menee noin tunti. Otamme kuvamateriaalia käytettäväksi seuramme verkkosivuilla, somessa, painomateriaaleissa sekä muussa markkinoinnissa.

Jos kiinnostuit, ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia 11.10. mennessä osoitteeseen kurssisihteeri@cetus.fi. Otsikoi viestisi näin: Uiva valokuvamalli.  Kirjoita viestiisi kuvattavan/ huoltajan yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, osoite). Kutsumme kuvattavat erikseen kuvaustilaisuuteen lähettämällä sähköpostia. Jokainen kuvauksissa ollut saa kiitokseksi muutaman Cetus-tuotteen.

Lämpimästi tervetuloa!

Avainsanat: 
uintikuvat
malli
kuvauspäivä
lapset