Vauvauinnin ennakkoilmoittautuminen

Vauvauinti-, perheuinti- ja sisarusuintiryhmiin kuuluvilla perheillä on mahdollisuus ilmoittautua ensi kevään kyseisiin ryhmiin ennen muita asiakkaita.

Ennakkoilmoittautujalla tulee olla paikka Cetuksen vauva- perhe- tai sisarusuintiryhmässä syyskaudella 2018. Jonopaikat eivät oikeuta ennakkoilmoittautumiseen, vaan kevätkaudelle ilmoittaudutaan viikolta 51 alkaen kun kevään kurssi-ilmoittautuminen alkaa muihinkin ryhmiimme. Jos olet irtisanonut uintipaikkasi, et myöskään saa oikeutta ennakkoilmoittautumiseen.

Kaikille, jotka ovat oikeutettuja ennakkoilmoittautumiseen, lähetetään 20.11. maanantain aikana tiedote, joka sisältää tarkempaa tietoa ennakkoilmoittautumisesta. Mikäli et saa sinulle kuuluvaa sähköpostia, olethan mahdollisimman pian yhteydessä toimistollemme, vauvauinti@cetus.fi tai 010-5264540.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu maanantaista tiistaihin 27.11.-28.11. ja sen voi tehdä AINOASTAAN VERKKOKAUPASSAMME sähköpostitse sinulle lähtetetyn linkin kautta. Kursseja pääset selailemaan heti sähköpostin ja linkin saatuasi!