Vauvauinnin ennakkoilmoittautuminen syksyksi 2019

Kaikki asiakkaamme, joilla on tällä hetkellä uintipaikka jossakin vauva-, perhe-, tai sisarusuintiryhmässämme ja jotka eivät ole irtisanoneet uintipaikkaansa, saavat varata jatkopaikan kyseisiin ryhmiin etukäteen myös syyskaudelle 2019.

Ennakkoilmoittautuminen tapahtuu maanantaista keskiviikkoon 6.5.-8.5. (alkaa 6.5. klo 9.00 ja päättyy 8.5. klo 23.59).  Muina aikoina ennakkoilmoittautuminen ei ole mahdollista. Ennakkoilmoittautuminen tehdään Cetuksen verkkokaupan kautta, osoitteessa cetus.fi. Ennakkovarauksen yhteydessä maksetaan ensimmäiset neljä uintikertaa (72€ /88€) ja huomioimme tämän myöhemmin syksyn laskutuksessa. Ennakkoilmoittautumista ei myöskään voi tehdä puhelimitse eikä sähköpostitse. Jos ette ilmoittaudu ennakkoon yllämainittuna aikana, voitte ilmoittautuminen vauva-, perhe-, ja sisarusuintiryhmiin tehdä normaaliin tapaan ilmoittautumisviikolla (viikko 22). Tällöin kaikki uudetkin asiakkaat ovat ilmoittautumisessa samalla lähtöviivalla kanssanne.

Lähetämme 29.4. sähköpostitse linkin ennakkoilmoittautumista varten kaikille teille joita ennakkoimoittautuminen koskee! Tarkkaile sähköpostiasi.
 

Tutustuttehan huolella ryhmien ikävaatimuksiin:

Vauvauintiryhmät: 3kk-1v. Suosittelemme vaihtamista perheuintiryhmään viimeistään lapsen ollessa 1,5-vuotias.

Perheuintiryhmät: 1v- alle 3v. Ryhmään voi mahdollisuuksien mukaan osallistua myös nuoremman lapsen alle kouluikäinen sisarus. Tästä tulee aina tiedustella erikseen olemalla yhteydessä toimistollemme vauvauinti@cetus.fi

Sisarusuintiryhmät: Nuorempi lapsi 3kk-1v. ja alle kouluikäiset sisarukset. Ilmoitattehan sisarusten nimet ja syntymäajat sähköpostitse osoitteeseen vauvauinti@cetus.fi

Mikäli ikävaatimus ei enää täyty perheenne kohdalla, muistattehan että järjestämme lapsille myös peuhu-uimakouluja, alkeisuimakouluja ja lapsi-vanhempi-uimakouluja Näihin tulee ilmoittautua normaaliin tapaan ilmoittautumisviikolla, eli ennakkoilmoittautumismahdollisuutta ei ole.

Ennakkoilmoittautumisoikeus on ainoastaan niillä, jotka ovat kevätkaudella 2019 mukana jossakin vauva-, perhe- tai sisarusuintiryhmässämme, eivätkä ole irtisanoneet uintipaikkaansa. Cetus pidättää oikeuden perua uintipaikan perheiltä joilla ei ole ennakkoilmoittautumisoikeutta. Ennakkoilmoittautuminen koskee vain yhtä uintipaikkaa/ perhe.

Syksyn kurssikausi kestää 12.1.-15.12.2019 välisen ajan. Järjestämme vauva-, perhe-, ja sisarusuinteja Keski-Espoon ja Leppävaaran uimahalleissa.

Mikäli haluatte irtisanoa ennakkoon varatun uintipaikkanne, tulee irtisanomisilmoitus tehdä kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vauvauinti@cetus.fi neljä viikkoa ennen ensimmäistä uintikertaanne. Uintipaikan irtisanomisaika on siis neljä viikkoa.

Tervetuloa mukaan vauvauintiin!