Vielä ehdit ilmoittautua viikolla 43 alkaviin ryhmiin!

19.10.
Ilmoittautuminen loppukauden kursseille on alkanut ja monet ryhmät ovatkin jo täyttyneet. Ensi viikolla päästään aloittamaan uinnit kunnon tohinalla! Jos et vielä ehtinyt ilmoittaa lastasi tai itseäsi mukaan kurssille, tee se nyt. Vielä löytyy nimittäin vapaita paikkoja niin Leppävaara-, Espoonlahden kuin Keski-Espoonkin kursseilta.

Kiinnostaako uimahyppyharrastus? Järjestämme uimahyppyjen alkeiskursseja lapsille Leppävaraan uimahallilla keskiviikko- ja perjantai-iltaisin, katso aikataulut täältä.

Lasten uimakouluissa on vielä vapaita paikkoja kaikissa halleissa, lukuun ottamatta kurssitasoa Uimakoulu 1, joka on täynnä. Jonoon voit ilmoittautua edelleen.

Kolme vuotta täyttäneille lapsille järjestämme Peuhu-uimakouluja ja Lapsi-vanhempi-uimakouluja, joissa lapsi saa tutustua vedessä touhuamiseen ja leikkimiseen turvallisessa ympäristössä. Vapaat paikat löydät täältä.

Vesiralleissa opitaan uintitekniikkaa isossa altaassa lähtien liikkeelle perusasioista kuten oikean uintiasennon löytämisestä sekä hengitystekniikasta. Vesirallit on tarkoitettu 6 vuotta täyttäneille uimataitoisille lapsille. Muutamia paikkoja on vielä jäljellä, ilmoittaudu nopeasti!

Aikuisille järjestämme uinnin tekniikkakursseja. Valitse oma kurssisi vapaauinnin-, rintauinnin ja perhosuinnin tekniikkakursseista, tai ilmoittaudu vaikka kaikkiin ryhmiin. Huomioi kuitenkin vapaauintikurssien kaksi eri lähtötasoa.

Tai sitten tule hakemaan poweria arkeesi Leppävaarassa järjestettävistä Powerhydrobiceista!

Ilmoittaudu mukaan verkkokauppamme kautta! 

Vinkkejä kurssille valmistautumiseen löydät täältä, kannattaa ehdottomasti lukaista läpi! 

Ja sitten vain nokka kohti uimahallia ja uusia taitoja oppimaan. Pidä kivaa!

ps. Ehkä mietit myös jo, milloin kevään 2018 kurssit tulevat näkyviin verkkokauppaamme? Kevään kursseja voit selailla joulukuun alusta alkaen ja ilmoittautumiset alkavat viikolla 51.