Ville Oura Cetuksen toiminnanjohtajaksi

Ville Oura on nimitetty Cetuksen toiminnanjohtajaksi 1.3.2019 alkaen. Ouran tehtävänä on vastata Cetuksen urheilullisista tuloksista ja koko seuran toiminnasta strategian ja hallituksen päätösten mukaisesti. Hän raportoi tehtävässään hallituksen puheenjohtaja Kalle Rasinmäelle.

Ville Oura on 42-vuotias kolmen lapsen isä, jolla on vahva oma kilpauinti- ja vesipallotausta. Hän on uinnin ja vesipallon moninkertainen Suomen mestari ja hänet on mm. valittu kaksi kertaa Vuoden vesipalloilijaksi. Ville edusti uinnissa aktiiviaikanaan Tapiolan Uimareita (TapU), joka oli yksi Cetuksen perustajaseuroista.

Ville on toiminut 20 vuotta Espoon kaupungin liikuntapalveluiden palveluksessa, joista 15 vuotta esimiestehtävissä. Viimeisimpänä kaupungin kenttäpäällikkönä Etelä-alueella. Ville on myös toiminut aktiivisesti uimaseura Helsingfors Simsällskap:n (HSS) toiminnassa mm. edustusjoukkueen joukkueenjohtajana ja hänellä on hyvät yhteydet suomalaiseen uintiurheilukenttään.

”Hienoa saada vahva uintiurheilun asiantuntija Cetuksen vetäjäksi johtamaan seuran muutostyötä yhteistyössä seuran hallituksen ja henkilökunnan kanssa. Uskon, että Villen kokemuksesta on paljon hyötyä seuran uudistamisessa. Toivotamme Villen tervetulleeksi seuraan ja annamme hänelle kaiken tuen vaativaan tehtävään” toteaa hallituksen puheenjohtaja Kalle Rasinmäki.

Cetus Espoo ry on Suomen suurin uimaseura, joka on viime vuosina ollut menestynein seura Suomessa. Kilpaurheilun lisäksi seura järjestää laajasti kurssitoimintaa ja uimaopetusta Espoossa. Liikutamme eri toiminnoissamme n. 25 000 espoolaista vuosittain.

Lisätietoja: Kalle Rasinmäki, hallituksen puheenjohtaja, Cetus Espoo ry. Sähköposti: kalle.rasinmaki@cetus.fi

Ville Oura

Avainsanat: 
toiminnanjohtaja
tervetuloa
uintiurheilu
muutostyö