WAU ja Muuvi-harrasteryhmät

Järjestämme syksyllä 2019 tuttuun tapaan yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa WAU- ja Muuvi-harrasteryhmiä. Ilmoittautuminen ryhmiin alkaa 12.8. heti aamusta, klo 9.00. Voit ilmoittaa lapsesi maksuttomiin Muuvi- ja WAU-ryhmiin joko verkkokaupassamme tai puhelimitse, soittamalla meille numeroon 010-5264540.  Suosittelemme verkkokauppailmoittautumista, jolloin paikan saa varattua muutamalla klikkauksella itselleen.

Muuvi-harrasteryhmät on tarkoitettu 10-12-vuotiaille alakoululaisille ja ne järjestetään poikkeuksetta isossa altaassa. Siksi Muuviin ilmoitettavan täytyy osata uida vähintään 25 metriä yhtäjaksoista uintia vatsallaan, sekä saman verran mieluusti myös selällään. Näin varmistetaan, että lapsi on oikeassa ryhmässä ja uiminen on turvallista. Muuviohjaaja ei ole mukana altaassa, vaan ohjailee altaan reunalta. Muuviryhmiin mahtuu mukaan myös Muuvi-Uimahyppy, jossa pääsee tutustumaan lajin perusteisiin turvallisesti.

WAU:t on suunnattu monentasoisille uimareille. Ryhmiä löytyy sekä niille lapsille, joiden uimataito ei vielä riitä isossa altaassa polskimiseen, (uimataito alle 25m yhtäjaksoisesti vatsallaan) sekä kokeneemmille, ison altaan uimareille. Lisäksi WAU-ryhmät on jaettu iän mukaan kahteen ryhmään: 1-3-luokkalaisille on omat ja 4-6-luokkailaisille oma ryhmänsä. Järjestämme WAU-ryhmät yhteistyössä sekä Espoon kaupungin, että Espoon Telinetaitureiden kanssa.

Ilmoittautuminen tapahtuu sekä WAU-, että Muuviryhmiin kuitenkin Cetuksen kautta, sillä uintiryhmiin voimme turvallisuussyistä ottaa vain rajoitetun määrän lapsia.

Tervetuloa mukaan!