Haku CetusMix-ryhmiin alkaa!

Kiinnostaako kilpaurheilullinen harrastaminen?

Haku kaudella 2018-2019 aloittaviin CetusMix-ryhmiin alkaa!  Haemme ryhmiin ensisijaisesti 7-10-vuotaita, taitavia ja uinnista innostuneita lapsia, jotka ovat halukkaita harjoittelemaan kahdesta kolmeen kertaan viikossa. Ryhmien harjoitukset alkavat elokuussa 2018. Lisätietoja löydät täältä!

CetusMixiin voi hakea mukaan UINTITAITOJEN ARVIOINTITILAISUUDEN KAUTTA! Arviointitilaisuus on ryhmämuotoinen, noin puolen tunnin mittainen harjoitustuokio, jonka aikana valmentajat arvioivat lasten osaamista suhteessa CetusMix- ja Kilpauimarikoulu -ryhmien vaatimuksiin. Tilaisuuden kautta voi hakeutua myös muihin valmennusryhmiin, mikäli edeltävää osaamista ja harjoitustaustaa on riittävästi.

Arviointitilaisuus järjestetään Espoonlahden uimahallissa sunnuntaina 27.5. klo 9-11 välillä. Ilmoittautuminen tilaisuuteen alkaa verkkokaupassamme maanantaina 14.5. klo 9.00. Ilmoittaudu täällä! Tilaisuus on maksuton, mutta sinne on ilmoittauduttava etukäteen ja ilmoittautuminen on sitova.

Voit kysyä lisää myös olemalla yhteydessä juniorivalmennusvastaava Salliin - soita: 0504145215 tai lähetä sähköpostia: salli.schreck(a)cetus.fi. Kurssiohjaajalta voi kysellä lisätietoja ja arviota lapsen tämänhetkisestä osaamisesta ja aktiivisuudesta harjoituksissa/kurssilla.