Yleisiä ohjeita kilpauimareille

Pelisäännöt

Seuran vastuulla on luoda asianmukaiset harjoitteluolosuhteet. Valmentajan vastuulla on tehdä tavoitteellinen harjoittelusuunnitelma sekä toteuttaa tätä päivittäisessä valmennustyössä. Uimarin vastuulla on harjoitella valmentajan ohjeiden mukaisesti sekä huolehtia itsestään vapaa-ajalla. Uimarin tulee huolehtia riittävästä levon ja ravinnon määrästä ja laadusta. Vanhempien vastuulla on tukea uimaria kaikin mahdollisin tavoin, muistetaan kuitenkin jättää valmentaminen valmentajille.

Tietoa kilpailemisesta

Kilpailuihin osallistuakseen uimari tarvitsee Uimaliiton BlueCard -kilpailijalisenssin. Lisenssi on voimassa aina yhden kilpailukauden (1.8-31.7). Lisenssin voi lunastaa suoraan Uimaliiton sivuilta.

Kilpailuihin ilmoittautuminen suoritetaan AINA ryhmän valmentajan toimesta, omatoimisia ilmoittautumisia ei hyväksytä. Mikäli omatoimisia ilmoittautumisia ilmenee, seura antaa urheilijalle varotuksen ja uusiutuvasta rikkeestä seuraa kilpailukielto. Lajit kilpailuihin valitaan valmentajan ja uimarin yhteistyöllä.

Lisätietoja kauden kilpailuista saa Cetuksen kilpailut –sivulta sekä Uimaliiton kilpailut –sivuilta.

Valmennusmaksut

Valmennusmaksut ovat ryhmäkohtaisia ja ne laskutetaan postitse. Lisätietoa täällä.

Uimarin saamat palvelut ja etuudet

Päivitetään. 

Varusteet

Cetuksella on varustesopimus Speedon kanssa. Kilpailuissa tulee aina käyttää asianmukaisia seuran varusteita. Varustemyynti tapahtuu Cetus GP –kilpailuiden yhteydessä. Lisätietoja saa Jouni Timoselta.

Hallikortit

Uuden hallikortin kadonneen tilalle voi tilata sähköpostitse osoitteesta: hallikortit(at)cetus.fi

Lihashuolto

Cetuksella on yhteistyösopimus Suomen Urheilufysion kanssa. SUF:sta saa hieronta, fysioterapia sekä osteopatia palveluita. Nuorten uimareiden kohdalla olisi hyvä konsultoida omaa valmentajaa ennen ajan varaamista. Cetuksen jäsenet saavat 10% alennusta. SUF:n ajanvaraus löytyy osoitteesta: http://suomenurheilufysio.fi

Puhdas urheilu

Cetuksessa urheillaan puhtaasti. Uimarin omalla vastuulla on ottaa selvää käytettävistä lääkkeistä ja lisäravinteista. Lisätietoa saa Suomen Antidopingtoimikunnan sekä Maailman Antidopingtoimikunnan sivuilta.