Kokeile uutta!

Cetuksessa voit tutustua myös muihin altaassa tapahtuviin lajeihin kuin varsinaiseen uintiin. Kehitä taitojasi uusien lajien parissa saaden hauskaa vaihtelua perinteiseen uimiseen.

Aikuisten vesipelastuskurssi

Kurssilla harjoitellaan vedestä pelastautumista ja pelastamista. Harjoittelemme vesiturvallisuuteen liittyviä asioita, mm. miten toimia vaaratilanteissa ja miten auttaa veden varaan joutunutta.

 

Aikuisten Merenneitouimakoulu

Merenneitouimakoulussa harjoitellaan merenneidon potkua (eli delfiinipotkua), sukellellaan monipuolisten harjoitusten avulla, ja heittäydytään hetkeksi leikittelemään aalloissa. Merenneitopuvun- ja räpylän avulla uiminen on myös erityisen hyvä keskivartalotreeni!

Aikuisten + Nuorten Uimahyppykurssi

Tämä Uimahyppykurssi on tarkoitettu sekä aikuisille että nuorille (yli 13v.). Kurssilla opetellaan uimahyppyjen perusteita ja tekniikkaa 1 metrin ponnahduslaudalta sekä hyppytornista 3m ja 5m kerroksista.

 

Vapaasukelluskurssit

Vapaasukelluskokeilun ja kurssien (AIDA 2 ja 3 pool) aikana pääset tutustumaan lajiin kokeneen vapaasukeltajan opastuksella turvallisessa uimahalliympäristössä.