Kuinka ilmoittaudun kurssille

Cetuksen kursseille ilmoittautuminen tapahtuu verkkokaupassamme. Voit ilmoittautua myös puhelimitse, päivystysaikoinamme numeroon 010-526 4540. Suosittelemme ilmoittautumista verkossa, puhelinlinjojen ruuhkautuessa ilmoittautumisen avautuessa. Kursseille EI voi ilmoittautua sähköpostitse. Puhelimitse tehdyistä ilmoittautumisista veloitamme 5€ laskutuslisän.

Ilmoittautuessasi kurssille verkossa

Rekisteröidy Cetus-sivuston käyttäjäksi, jos sinulla ei ole vielä omia käyttäjätunnuksia. Mikäli omistat jo käyttäjätunnuksen ja salasanan, kirjaudu sisään. Painike ”Verkkokauppa” ohjaa sinut eteenpäin kohtaan, josta voit selata ja valita kursseja. Halutessasi varata paikan kurssilta, klikkaa ostopainiketta ja lisää osallistujan tiedot kysyttyihin kenttiin (”Unto Uimari”). Tämän jälkeen voit jatkaa ostamista, tai siirtyä maksamaan. Jos olet jo siirtynyt pankin tai luottokunnan palveluun maksamaan, et voi enää palata muuttamaan tilausta. Maksu tapahtuu Bambora-verkkomaksupalvelun kautta, ja maksu suoritetaan pankkitunnuksilla tai luottokortilla. Ostoskorissa olevat tuotteet tulee maksaa 10 minuutin sisällä. Ilmoittautuminen on vahvistettu heti kun maksu on suoritettu. Maksamatta jääneet varaukset eivät jää voimaan. Varausvahvistus lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Vahvistus kannattaa ottaa talteen tai tulostaa. Vahvistuksesta näet kurssin tarkemmat tiedot, poikkeuspäivät ja hyödylliset linkit joihin kannattaa tutustua. Varausvahvistus toimii myös kurssikirjeenä, emmekä lähetä erillistä kurssikirjettä. 

Jonottaminen

Kurssin ollessa täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Näet kunkin kurssin kohdalla vapaiden jonopaikkojen määrän. Jonopaikkoja on 30. Olemme yhteydessä sinuun sähköpostitse tai puhelimitse heti, mikäli kurssilta vapautuu sinulle paikka. Mikäli emme ole sinuun yhteydessä, se merkitsee, että olet edelleen jonossa kyseiselle kurssille. Jonotus on aina kurssikohtainen. Voit ilmoittautua jonoon useammalle kurssille yhtä aikaa. Jonottaminen on maksutonta.

Kurssipaikan peruminen

Kurssin voi perua viikkoa (7 vuorokautta) ennen sen alkua 15€ käsittelykorvausta vastaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen kurssit(at)cetus.fi tai puhelimitse päivystysaikoinamme. Vauva-ja perheuintiin ilmoittautuneet voivat perua paikan myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen vauvauinti(at)cetus.fiKurssin voi perua ALLE viikkoa (alle 7 vuorokautta) ennen sen alkamista vain lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistus tulee toimittaa skannattuna osoitteeseen kurssit(at)cetus.fi tai osoitteeseen Leipurinkuja 1 A, 02360 Espoo. Veloitamme palautettavasta summasta 15€ käsittelykorvauksen.

Kurssin alettua tehdyistä peruutuksista veloitamme koko kurssimaksun.

Poissaolot

Emme korvaa yksittäisiä poissaoloja. Pidempiaikaisista poissaoloista tulee toimittaa aina lääkärintodistus, mikäli haluat korvausta. Pidempiaikaiseksi poissaoloksi katsotaan 4 peräkkäistä kurssikertaa. Lääkärintodistus tulee toimittaa kyseisen kurssin aikana. Perimme palautettavasta summasta 15€ käsittelykorvauksen. Poissaoloja ei voi korvata osallistumalla toiseen ryhmään.

Kurssin vaihtaminen toiseen

Mikäli olet ilmoittautunut, tai ilmoittanut lapsesi väärälle kurssille, voit vaihtaa toiselle saman hintaiselle kurssille jossa on tilaa, veloituksetta. Mikäli kurssi keskeytyy osallistujasta johtuvasta syystä, tai osallistuja haluaa keskeyttää kurssin, emme palauta kurssimaksua vaan yritämme ratkaista tilanteen löytämällä toisen osallistujalle paremmin soveltuvan ryhmän. Tutustuthan huolella etukäteen kurssin vaatimuksiin, ja käythän lapsesi kanssa tutustumassa uimahalliin etukäteen. Voit myös varata yksityistunnin jonka aikana ohjaajamme voi arvioida, mille kurssille sinun kannattaa ilmoittautua.

Kurssin peruuntuminen

Mikäli kurssille ei tule tarpeeksi ilmoittautumista, kurssia ei ehkä voida järjestää. Tällaisissa tapauksissa Cetus palauttaa osallistujille koko kurssimaksun, tai pyrkii tarjoamaan paikan toisesta kurssivalikoiman ryhmästä.
Jos kurssikerta peruuntuu järjestäjästä (Cetus Espoo ry) riippumattomasta, ennalta arvaamattomasta syystä (esim veden likaantuminen), Cetus ei korvaa osallistujille peruuntunutta kurssikertaa. Mikäli peruuntuminen johtuu järjestäjästä (Cetus Espoo ry), Cetus korvaa menetetyn kurssikerran järjestämällä tilalle korvaavan kerran.

Voit tutustua asiakassopimusehtoihin täällä.

Tervetuloa mukaan Cetuksen kursseille!