Uintisynttärit

Uintisynttärit, kuulostaako hauskalta? Sinäkin voit järjestää omat uintisynttärit Espoonlahden uimahallissa. Synttäreitä vietetään sunnuntai-iltaisin klo 17.30-19.30. Järjestämme syntymäpäiviä sekä lapsille että aikuisille. Aikuisille ohjelmassa on esimerkiksi uintitekniikkaa tai vesijumppaa. Lasten uintisynttäreillä pelataan, leikitään ja uidaan päivänsankarin toiveiden mukaan. Synttärivieraiden käytössä on myös takkahuone, jossa on mahdollisuus viettää syntymäpäiviä uinnin jälkeen.

Syntymäpäivien hinnasto

1 ohjaaja: 185€ / 2 ohjaajaa: 230€ (Tarkista alta kohdasta “Vieraiden lukumäärä”, montako ohjaajaa tarvitaan)
Hinta sisältää allastilan+ohjauksen, takkatilan vuokran ja uimahallin sisäänpääsymaksun. Osallistujat on tapaturmavakuutettu. Lasku synttäreistä lähetetään synttäreiden jälkeen tilaajalle postitse kotiin.

Vieraiden lukumäärä

Iso allas: Max 12 osallistujaa/ 1 ohjaaja. 13-24 osallistujaa/ 2 ohjaajaa. Vain uimataitoisille. (Uimataitovaatimus vähintään 25m vatsallaan yhtäjaksoisesti, osallistujien tulee pärjätä hyvin syvässä altaassa).

Opetusallas: Max 10 osallistujaa/ 1 ohjaaja. 11-20 osallistujaa/ 2 ohjaajaa.

Iso allas + opetusallas:  Jos osallistujat jaetaan kahteen ryhmään (esim uimataidon perusteella), tarvitaan 2 ohjaajaa. Tällöin opetusaltaassa max 10 osallistujaa ja syvässä altaassa max 12 osallistujaa.

Varaukset ja lisätiedot

Uintisynttäreistä voit tiedustella lisää soittamalla Cetuksen asiakaspalveluun 010-5264540 tai sähköpostitse osoitteesta yksityistunnit(at)cetus.fi. Uintisynttärit voi perua veloituksetta viimeistään 7 vuorokautta ennen varatun tapahtuman alkua.