Yhteistyökurssit Espoon kaupungin kanssa

Cetus Espoo ry järjestää paljon erilaista kurssi- ja ohjaustoimintaa yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Esimerkiksi kaikki arki-iltaisin järjestettävät opetusaltaan uimakoulut ovat Espoon kaupungin tukemia ja siksi hieman halvempia kuin viikonloppuisin järjestettävät vastaavat kurssit. Myös iltapäiväkehotoiminta, perhetöpinät, erityisuintiryhmät sekä kertamaksulliset vesijumpat järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

Perhetöpinät

Järjestämme neljä kertaa syys- ja neljä kertaa kevätkauden aikana 2h mittaiset vesitöpinät Espoonlahden uimahallissa. Töpinät on suunnattu perheille, joissa on 2-8-vuotiaita lapsia. Paikalla on kaksi Cetuksen ohjaajaa, joilta voi kysellä uinnillisia vinkkejä. Varsinaisesta uimaopetuksesta ei ole kuitenkaan kysymys, vaan perheet saavat käyttää uimaleluja ja välineitä ja liikkua oman mielensä mukaan opetusaltaassa. Töpinöihin pääset osallistumaan uimahallin sisäänpääsymaksua vastaan. Lue lisää täältä.

Arki-iltojen uimakoulut

(Alkeisuimakoulut, Uimakoulut 1-3, Peuhu-uimakoulut ja Lapsi-vanhempi-uimakoulut jotka järjestetään opetusaltaassa)
Kaikkiin arki-iltaisin järjestettäviin yhteistyöuimakouluihin ilmoittaudutaan normaalisti verkkokauppamme kautta. 

Iltapäiväkerhotoiminta

(WAU ja Muuvi) 
Cetuksen ja Espoon kaupungin yhteistyössä järjestämät  WAU ja Muuvi -kerhot ovat maksutonta iltapäiväkerhotoimintaa. ​Muuviin ilmoittaudutaan Cetuksen nettikaupan kautta, mutta WAU-kerhoon ilmoittaudutaan WAU ry:n omilla nettisivuilla www.wau-ry.fi. Lue lisää WAU ja Muuvi -kerhoista täältä.

Erityisuintiryhmät

Erityisuinnin harrasteryhmään sekä alkeisuinnin erityisryhmiin ilmoittaudutaan Cetuksen verkkokaupassa, mutta muihin erityisuinnin ja soveltavan liikunnan ryhmiin pääsee mukaan ilmoittautumalla osoitteessa espoo.fi. Soveltavan liikunnan ryhmiä järjestetään Leppävaaran, Keski-Espoon  ja Tapiolan uimahalleilla. Uimarilla on oma avustaja mukana uinnissa, tämän lisäksi soveltavan liikunnan ryhmien aikana paikalla on kaksi uimaopettajaa tukemassa uinnin oppimista.

Vesijumpat

Järjestämme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa vain kertamaksujumppia. Kertamaksuvesijumpien aikataulut ja tarkemmat ohjeet löydät Espoon kaupungin sivuilta. 

Matalan kynnyksen aikuisten alkeiskurssit

Järjestämme Espoon kaupungin tukemia alkeiskursseja aikuisille Espoonlahden uimahallilla sunnuntai-iltaisin. Nämä matalan kynnyksen kurssit ovat kestoltaan lyhyitä alle 10 kerran kertojen kursseja, ja paikkoja on rajoitetusti. Cetus järjestää uinnin alkeisopetusta aikuisille myös ilman Espoon kaupungin tukea. Kaikki aikuisten alkeiskurssit löydät verkkokaupastamme.

Tyttöjen ja naisten uinti

Järjestämme tytöille ja naisille erillistä uinninopetusta Tapiolan uimahallissa sen ollessa avoinna. Tällä hetkellä valitettavasti halli on remontissa joten kurssitkin ovat tauolla.  

Linkit:
Verkkokauppaamme 
Espoon kaupungin nettisivuille www.espoo.fi