Yhteistyökurssit Espoon kaupungin kanssa

Cetus Espoo ry järjestää paljon erilaista kurssi- ja ohjaustoimintaa yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. Esimerkiksi kaikki arki-iltaisin järjestettävät lastenaltaan uimakoulut ovat Espoon kaupungin tukemia ja siksi hieman halvempia, kuin viikonloppuisin järjestettävät vastaavat kurssit. Myös iltapäiväkehotoiminta, perhetöpinät, erityisuintiryhmät sekä kertamaksulliset vesijumpat järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

 

Perhetöpinät

Järjestämme neljä kertaa kaudessa 2h mittaiset vesitöpinät Espoonlahden uimahallissa. Töpinät on suunnattu perheille, joissa on 2-8-vuotiaita lapsia. Paikalla on kaksi Cetuksen ohjaajaa, joilta voi kysellä uinnillisia vinkkejä. Varsinaisesta uimaopetuksesta ei ole kuitenkaan kysymys, vaan perheet saavat käyttää uimaleluja ja välineitä ja liikkua oman mielensä mukaan opetusaltaassa. Töpinöihin pääset osallistumaan uimahallin sisäänpääsymaksua vastaan. Lue lisää täältä.
Syksyllä 2017 töpinät järjestetään 9.9., 7.10., 11.11. ja 9.12. klo 14.30-16.30 Espoonlahden uimahallilla.

 

Arki-iltojen uimakoulut

(Alkeisuimakoulut sekä Uimakoulut 1-3)
Kaikkiin arki-iltaisin järjestettäviin yhteistyöuimakouluihin ilmoittaudutaan normaalisti nettikauppamme kautta. 

 

Iltapäiväkerhotoiminta

(WAU ja Muuvi) 
Cetuksen ja Espoon kaupungin yhteistyössä järjestämät  WAU ja Muuvi -kerhot ovat maksutonta iltapäiväkerhotoimintaa. ​Muuviin ilmoittaudutaan Cetuksen nettikaupan kautta, mutta WAU-kerhoon ilmoittaudutaan WAU ry:n omilla nettisivuilla www.wau-ry.fi. Lue lisää WAU ja Muuvi -kerhoista täältä.

 

Erityisuintiryhmät

Erityisuinnin harrasteryhmään sekä alkeisuinnin erityisryhmiin ilmoittaudutaan Cetuksen nettikaupassa, mutta muihin erityisuinnin ja soveltavan liikunnan ryhmiin pääsee mukaan Espoon nettisivulla. Soveltavan liikunnan ryhmiä järjestetään Leppävaaran, Keski-Espoon  ja Tapiolan uimahalleilla. Uimarilla on oma avustaja mukana uinnissa, tämän lisäksi soveltavan liikunnan ryhmien aikana paikalla on kaksi uimaopettajaa tukemassa uinnin oppimista.

 

Vesijumpat

Järjestämme yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa vain kertamaksujumppia. Kertamaksuvesijumpien aikataulut ja tarkemmat ohjeet löydät Espoon nettisivuilta.

 

Matalan kynnyksen aikuisten alkeiskurssit

Järjestämme aikuisille alkeiskursseja Espoon kaupungin tukemana Espoonlahden uimahallilla sunnuntai-iltaisin. Nämä matalan kynnyksen ryhmät ovat lyhyitä kursseja ja paikkoja on rajoitetusti. Cetus järjestää uinnin alkeisopetusta aikuisille myös ilman Espoon kaupungin tukea. Kaikki aikuisten alkeiskurssit löydät nettikaupastamme.

 

Tyttöjen ja naisten uinti

Järjestämme tytöille ja naisille erillistä uinninopetusta. Lisätietoa tyttöjen ja naisten uinnista löydät täältä.

 

Linkit:
Verkkokauppaamme 
Espoon kaupungin nettisivuille www.espoo.fi