Haemme uutta toiminnanjohtajaa

Publicerat

Haemme nyt uutta TOIMINNANJOHTAJAA nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin seuran ulkopuolelle.

Toiminnanjohtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti Cetuksen operatiivisesta toiminnasta strategian mukaisesti. Työnkuva on laaja-alainen, sillä odotamme toiminnanjohtajan johtavan seuratyötä kaikilla sen osa-alueilla. Raportoit työstäsi Cetuksen hallitukselle.

Tehtävässä johdat Cetuksen henkilöstöä sekä vastaat vapaaehtoistyön järjestämisestä seuran tavoitteiden mukaisesti. Johdat seuran taloudenpitoa ja huolehdit varainhankinnasta. Lisäksi vastaat yhteistyösuhteista seuran eri sidosryhmien kanssa, joista tärkeimpiä ovat Espoon kaupunki ja seuran hyväksi vapaaehtoistyötä tekevät henkilöt.

Edellytämme sinulta kokemusta ja näyttöä organisaation tuloksekkaasta johtamisesta. Liiketoiminnallinen osaaminen on tehtävässä eduksi. Lisäksi tunnet kilpaurheilua, arvostat liikunnallista elämäntapaa ja suhtaudut innolla yhteisölliseen seuratoimintaan. Sinulla on erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä laajat verkostot kotimaassa ja mahdollisesti ulkomailla. Omaat tehtävään soveltuvan kokemuksen ja hoidat sujuvasti kansainvälisiä yhteyksiä myös englannin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän suomalaisen uintiurheilun suurseurassa, jossa tarjoamme elinikäistä vesiliikuntaa Espoossa, opetamme uimaan ja mahdollistamme uintiurheilun aloittelijasta kansainväliselle huipulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran hallituksen puheenjohtaja Kalle Rasinmäki, puh. 040 5664250. Lähetä seuran hallitukselle osoitettu hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen osoitteeseen hakemukset(at)cetus.fi. Täytämme paikan viipymättä sopivan henkilön löydyttyä.

ämnesord

Relaterade ämnen

I samarbete med