Cetuksen jäsenyys

Liittyminen seuran jäseneksi

Cetuksen jäseneksi voit liittyä maksamalla seuran jäsenmaksun myClub-verkkokaupassa. Jäsenyys on voimassa heti sen maksettuasi. Jäsenrekisteri saattaa päivittyä viiveellä, otathan maksukuitin jäsenyydestäsi mukaan hallille mikäli haluat mennä saman tien uimaan jäsenvuorolle. Jäsenyys on voimassa kalenterivuoden kerrallaan, eikä jatku automaattisesti tämän jälkeen. Jäsenyys vaaditaan kaikilta jotka osallistuvat seuran valmennus- ja kilpailutoimintaan.

OSTA JÄSENYYS TÄÄLTÄ: 

 

Jäsenedut

Cetuksen jäsenenä voit hyödyntää seuran jäsenuintivuoroja. (ks.alla)

Saat VIP-alennuksen yhteistyökumppanimme Varuste.netin tuotteista. HUOM! Halutessasi hyödyntää tätä jäsenetua sinun tulee ilmoittaa nimesi ja sähköpostiosoitteesi sähköpostitse osoitteeseen kurssit(at)cetus.fi. Kirjaa viestiin viitteeksi “Varuste.netin VIP-asiakkuus”. VIP-asiakkuudet päivittyvät Varuste.netin asiakasrekisteriin aina kuun vaihteessa.

Sukelluskerhon jäsenyys oikeuttaa Cetuksen jäsenetujen lisäksi sukelluskerhon etuihin ja sukelluskerhon sukellusvuorojen käyttöön. Liittymällä Cetuksen sukelluskerhoon liityt automaattisesti myös Suomen Sukeltajaliiton jäseneksi. Jos olet jo Sukeltajaliiton jäsen, voit liittyä myös pelkästään Cetuksen sukelluskerhon jäseneksi.
 

Jäsenuintivuorot

JÄSENUINTIVUOROT LÖYDÄT TÄÄLTÄ!

 

Hinnasto

Cetuksen jäsenmaksu / kalenterivuosi:

aikuiset 30.00€
lapset (alle 18-v) ja seniorit (65 v ja vanhemmat) 10.00€
sukelluskerho: 70.00€
sukelluskerho lapset alle 18v: 40.00€
sukelluskerho perhejäsenyys (1 lapsi+ 1 vanhempi) 100€
sukelluskerho (2 aikuista) 120€