Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Olemme Suomen suurin uimaseura sekä jäsenmäärämme, että henkilökuntamme puolesta. Cetuksessa toimii vuositasolla 500 aktiivista kilpaharrastajaa, 12 000 kurssiosallistujaa, sekä 16 400 alakoululaisten ja esiopetuksen uinnin-opetukseen osallistuvaa lasta. Olemme arvoiltamme tavoitteellinen, kehittyvä, avoin ja yhteisöllinen urheiluseura!

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan, koululaisten uimaopetuksen sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti.

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi!

Tällä hetkellä etsimme...

KOKOAIKAISTA LIIKUNNANOHJAAJAA määräaikaiseen työsuhteeseen 1/2020 – 6/2020 (äitiysloman sijaisuus, jatko mahdollinen).

Olethan ihmisten kanssa toimeen tuleva ja liikunnallinen? Pidäthän lapsista? Sinulla on myös rohkeaa asennetta ja oma-aloitteisuutta tarttua asioihin. Meillä pääset työskentelemään monipuolisesti koululaisten uimaopetuksessa sekä kurssiohjauksessa. Työ sisältää niin aamu-, ilta- kuin viikonloppuvuoroja. Työnkuvaa on mahdollista hieman räätälöidä osaamisesi ja aikaisemman työkokemuksesi mukaan.

Edellytämme hakijalta liikunta-alan tutkintoa. Lisäksi katsomme eduksi oman uintitaustan ja uimaopettajakoulutuksen. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kouluttautua lisää ja saat tehtäviin hyvän perehdytyksen. Kilpailukykyinen palkkaus.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen mathias.gronman(at)cetus.fi. Jos sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää, tuleva esimiehesi Mathias vastaa mielellään kysymyksiin 050-3139411 & mathias.gronman(at)cetus.fi.

TUNTIOHJAAJIA kevätkaudelle 7.1.2020-24.5.2020

Haemme osa-aikaisia ohjaajia vetämään uimakouluja ja muita vesiliikuntaryhmiä. Tehtävääsi sisältyy sovittujen kurssien ohjaaminen viikottain eli sitoudut kerrallaan koko kaudeksi. Sovittujen viikkotuntien lisäksi voit tehdä myös ylimääräisiä työvuoroja ottamalla vastaan tuurauspyyntöjä. Myös pelkkä tuuraaminen on mahdollista. Työtä voi tehdä hyvin esimerkiksi opintojen tai muun työn ohella, sillä työaika painottuu arki-iltoihin ja viikonloppuun. Kurssivalikoimaamme pääset tutustumaan kotisivuillamme.

Haemme kursseillemme yli 18-vuotiaita ohjaajia sekä yli 16-vuotiaita apuohjaajia. Katsomme eduksi oman uintitaustan, aiemman liikunnanohjauskokemuksen ja uimaopettajakoulutuksen. Mikäli sinulla ei ole vielä käytynä ohjaajakoulutuksia, mutta osa-aikainen työ uintikurssien tai vesiliikunnan parissa kiinnostaa, voit silti hakea kokeneemman työparin apuohjaajaksi.

Lasten kursseille valituilta ohjaajilta edellytämme lain mukaisen rikosrekisteriotteen. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen mathias.gronman(at)cetus.fi.

Meillä voit myös...

*Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan sekä toimistotyön parissa.

*Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä.

*Kouluttautua oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Esimerkiksi Kisakallion urheiluopistossa on jatkuva haku avoinna. (Oppisopimuspaikat ovat tällä hetkellä täynnä)

Yhteistyössä