Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Cetus Espoo ry on vuonna 2005 toimintansa aloittanut Suomen suurin uimaseura. Viime vuosina olemme olleet myös Suomen menestynein seura uintiurheilun saralla. Tarjoamme kilpailukykyiset harjoitteluolosuhteet ja valmennuksen kilpa- ja mastersuimareille, vesipalloilijoille sekä taitouimareille. Kilpaurheilun lisäksi järjestämme kurssitoimintaa ja uimaopetusta Espoossa. Noin 15 000 espoolaista liikkuu ja harrastaa seurassamme vuosittain.

Seurassa työskentelee vuosittain yli 110 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Visionamme on olla Suomen menestyvin seura vedessä sekä iloisin ja laadukkain espoolainen liikuttaja.

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti.

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi tai valmentajaksi!

Tällä hetkellä etsimme...

UINTIVALMENTAJAA IKÄKAUSIRYHMÄÄN

Etsimme innokasta uintivalmentajaa valmentamaan seuramme 15-16 vuotiaita kansainvälisiin nuorten arvokilpailuihin tähtääviä uimareitamme. Valmennusta ja suunnittelua on keskimäärin 15-20h viikossa. Toivomme sinun aloittavan työt viimeistään elokuussa syyskauden kynnyksellä.

Mitä odotamme sinulta?

Toivomme sinun olevan positiivinen sekä innokas tiimipelaaja ja edellytämme sinulta aiempaa valmennuskokemusta. Työssäsi odotamme sinulta aktiivista otetta käytännön valmentamiseen, sitoutumista seuran linjaan ja tiivistä yhteistyötä tasovastaavan sekä seuran muiden valmentajien kanssa.

Mitä Cetus tarjoaa sinulle?

Tarjoamme mielenkiintoisen uintivalmentajan tehtävän kehittyvässä uintiurheilun suurseurassa. Seuramme kehittyy niin tietotaidollisesti kuin olosuhteiltaan merkittävää vauhtia tällä hetkellä. Panostamme työssäsi kehittymiseesi ja annamme työsi tueksi osaavien päätoimisten valmennuksen ammattilaisten työyhteisön, motivoituneet ja innostuneet osa-aikaiset valmentajat sekä aktiiviset vapaaehtoisemme.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV palkkatoivomuksineen heti kun ehdit, mutta viimeistään 10.6.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön.. Käymme hakemuksia läpi ja tapaamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odota hakemisen kanssa viime hetkeen, vaan hyppää rohkeasti mukaan ja uskalla heittäytyä avoimin mielin, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Timo Peltola keskustelee mielellään kanssasi lisää. Parhaiten hänet tavoitat arkisin 8-18 välillä numerosta 055 326 8598.

Meillä voit myös...

*Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan sekä toimistotyön parissa.

*Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä.

*Kouluttautua oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Esimerkiksi Kisakallion urheiluopistossa on jatkuva haku avoinna.

Yhteistyössä