Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Cetus Espoo ry on vuonna 2005 toimintansa aloittanut Suomen suurin uimaseura. Viime vuosina olemme olleet myös Suomen menestynein seura uintiurheilun saralla. Tarjoamme kilpailukykyiset harjoitteluolosuhteet ja valmennuksen kilpa- ja mastersuimareille, vesipalloilijoille sekä taitouimareille. Kilpaurheilun lisäksi järjestämme kurssitoimintaa ja uimaopetusta Espoossa. Noin 11 000 espoolaista liikkuu ja harrastaa seurassamme vuosittain.

Seurassa työskentelee vuosittain yli 110 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Visionamme on olla Suomen menestyvin seura vedessä sekä iloisin ja laadukkain espoolainen liikuttaja.

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti.

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi tai valmentajaksi!

Tällä hetkellä etsimme...

Haemme nyt uutta TOIMINNANJOHTAJAA nykyisen toiminnanjohtajamme siirtyessä toisiin tehtäviin seuran ulkopuolelle.

Toiminnanjohtajan tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti Cetuksen operatiivisesta toiminnasta strategian mukaisesti. Työnkuva on laaja-alainen, sillä odotamme toiminnanjohtajan johtavan seuratyötä kaikilla sen osa-alueilla. Raportoit työstäsi Cetuksen hallitukselle.

Tehtävässä johdat Cetuksen henkilöstöä sekä vastaat vapaaehtoistyön järjestämisestä seuran tavoitteiden mukaisesti. Johdat seuran taloudenpitoa ja huolehdit varainhankinnasta. Lisäksi vastaat yhteistyösuhteista seuran eri sidosryhmien kanssa, joista tärkeimpiä ovat Espoon kaupunki ja seuran hyväksi vapaaehtoistyötä tekevät henkilöt.

Edellytämme sinulta kokemusta ja näyttöä organisaation tuloksekkaasta johtamisesta. Liiketoiminnallinen osaaminen on tehtävässä eduksi. Lisäksi tunnet kilpaurheilua, arvostat liikunnallista elämäntapaa ja suhtaudut innolla yhteisölliseen seuratoimintaan. Sinulla on erinomaiset viestintä-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä laajat verkostot kotimaassa ja mahdollisesti ulkomailla. Omaat tehtävään soveltuvan kokemuksen ja hoidat sujuvasti kansainvälisiä yhteyksiä myös englannin kielellä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän suomalaisen uintiurheilun suurseurassa, jossa tarjoamme elinikäistä vesiliikuntaa Espoossa, opetamme uimaan ja mahdollistamme uintiurheilun aloittelijasta kansainväliselle huipulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa seuran hallituksen puheenjohtaja Kalle Rasinmäki, puh. 040 5664250. Lähetä seuran hallitukselle osoitettu hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 22.4.2022 mennessä osoitteeseen hakemukset(a)cetus.fi. Täytämme paikan viipymättä sopivan henkilön löydyttyä.

Meillä voit myös...

*Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan sekä toimistotyön parissa.

*Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä.

*Kouluttautua oppisopimuksella liikuntaneuvojaksi. Esimerkiksi Kisakallion urheiluopistossa on jatkuva haku avoinna.

Yhteistyössä