Uintisynttärit

Mitäs jos järjestäisitkin tänä vuonna syntymäpäiväsi altaassa? Synttäreitä vietetään sunnuntai-iltaisin klo 17.30-19.30 Espoonlahden uimahallissa. Järjestämme syntymäpäiviä sekä lapsille että aikuisille. Lasten uintisynttäreillä pelataan, leikitään ja uidaan päivänsankarin toiveiden mukaan. Perinteisten uintisynttäreiden vaihtoehdoksi tarjoamme Merenneitosynttäreitä. Aikuisille synttäreillä ohjelmassa on esimerkiksi uintitekniikkaa tai vesijumppaa. Synttärivieraiden käytössä on takkahuone, jossa on mahdollisuus viettää syntymäpäiviä uinnin jälkeen.

Uintisynttäreiden hinnasto:

Lasten allas/Opetusallas:

4-10 osallistujaa 185€
11-20 osallistujaa 230€

Iso allas (uimataitovaatimus vähintään 25m yhtäjaksoista uintia. Osallistujien tulee pärjätä hyvin isossa altaassa):

4-12 osallistujaa 185€
13-24 osallistujaa 230€

Iso allas ja opetusallas:
Opetusaltaassa max 10 osallistujaa ja isossa altaassa max 12 osallistujaa 230€

Hinta sisältää allastilan + ohjauksen (45 min), takkatilan vuokran ja uimahallin sisäänpääsymaksun. Osallistujat on tapaturmavakuutettu. Lasku synttäreistä lähetetään synttäreiden jälkeen tilaajalle postitse kotiin.

Varaukset ja lisätiedot:

Pääset varaamaan uintisynttärit alla olevasta varauskalenterista. Varattuasi uintisynttärit täytäthän esitietolomakkeen ja lähetät sen osoitteeseen yksityistunnit(at)cetus.fi viimeistään 7 vuorokautta ennen varatun tapahtuman alkua.

Uintisynttäreistä voit tiedustella lisää soittamalla Cetuksen asiakaspalveluun 010 526 4540 tai sähköpostitse osoitteesta yksityistunnit(at)cetus.fi.

Uintisynttärit voi perua veloituksetta viimeistään 7 vuorokautta ennen varatun tapahtuman alkua. Alle 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua tehdyistä peruutuksista veloitamme 50% uintisynttäreiden hinnasta.

Yhteistyössä