Tule töihin

Cetus on Suomen suurin uimaseura sekä jäsenmääränsä että henkilökuntansa puolesta. Seurassamme toimii vuositasolla 500 aktiivista kilpaharrastajaa, 12 000 kurssiosallistujaa, sekä 16 400 alakoululaisten ja esiopetuksen uinnin-opetukseen osallistuvaa lasta. Olemme arvoiltamme tavoitteellinen, kehittyvä, avoin ja yhteisöllinen urheiluseura.

Meillä voi työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan, koululaisten uimaopetuksen, uinninvalvonnan, sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Iloinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, oman toimensa ohella työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Olisiko sinullakin kiinnostusta työskennellä reippaassa joukossamme?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja yhteystietoineen osoitteeseen toiminnanjohtaja(at)cetus.fi. Ilmoitamme avoimista työpaikoistamme nettisivuillamme ja työvoimatoimiston sivuilla www.mol.fi.

 

Juuri nyt:

Haemme tuntiohjaajia jaksolle 14.8.-17.12.2017. Tiedustelut ja vapaamuotoiset hakemukset toiminnanjohtaja(at)cetus.fi.

Haemme liikunta-alan ammattilaista!

Vesiliikunnanohjaajana sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisesti vesiliikunnan parissa, esim. uimaopettajana, vesiliikuntaryhmien ohjaajana ja valvojana.
Odotamme sinulta liikunta-alan koulutusta ja/tai uimaopettajan tutkintoa, oma-aloitteisuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Vauvauinninohjaajakoulutus katsotaan eduksi. 

Lisätietoja antaa Teresa Pentikäinen, puh. 050-535 3392.
Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksineen 15.6.2017 mennessä sähköpostitse osoitteeseen toiminnanjohtaja@cetus.fi.