Behöver du individuellt coaching i simning? Vi har privata lektioner i Mellersta Esbos simhall i slutet av Juli och i början av Augusti. Instruktören Emma talar både finska och svenska. Reservera din lektion med att skicka epost till oss at yksityistunnit(at)cetus.fi.

Tidtabeller och kostnader på tävlingssimning för säsongen 2019-2020 har publicerats. Varje simmare/ simmarens väktare kan se information på sin egen träningsgrupp på myClub. Vi skall också publisera tidtabellerna på träningar av Akademi-grupper.

Vi arrangerar intensiva simskolor för barn i Mellersta Esbos simhall. Simskolorna börjar på den sista veckan av Juni och varar ca åtta gånger. Höstens (2019) kurssäsång startar på 12.8. i alla tre simhallar i Esbo: Alberga, Mellersta Ebo samt Esboviken. Reservera din kursplats snabbt!

Vår kundtjänst har övergått på sommarlov, och du vill nå oss igen per telefon den 22.7. från och med klockan 9.00. Du kans skicka epost till oss i info@cetus.fi. Anmälningen på våra kurser sker bäst på vårt webbutik. Ha en trevlig och avkopplande sommar!

Cetus skall arrangera två grupper vattenpoloskolor för 7-12-åringar, som är intresserade av lagsport, simning och bollspel. Skolor skall träffas två gånger per vecka på en privat simhall på Vävarsvägen 2, Esbo. På träningarna deltagarna lär sig känna grunder i vattenpolo!  (Foto: Peter Weissenberg)