Anmälning på kurserna som börjar på våren 2019 startar graderad på vecka 51, en vecka före julafton! Du hittar vårt kursutbud på vårt webbutik fr. o. m 3.12. Orkar du vänta ännu en liten stund?

Höstsäsongebns träningar på Masters-simmarna har börjat, men man hinner ännu med! Träningarna hålls på Alberga's och Esbovikens simhallar efter simhallens stängningstider. Man kan delta i träningarna från en till fyra ggr per vecka. Läs mera om Masters.

Tävlingar på Finska Mästerskapet i simningen arrangeras på sommaren 2019 i Esbo, Albergas utomhusbassäng! Cetus Esbo kommer att organisera dessa FM-tävlingarna efter midsommaren, på 27.-30. av Juni!

Vill du förbättra din simteknik? Behöver ditt barn individuellt hjälp i simning? Man kan reservera privatlektioner från oss! Vi erbjuder simundervisning för nybörjare – till avanserad nivå. 

Vad skall jag ta med mig till simhallen? Var samlas min grupp? Var skall föräldrarna vänta när barnet är på simskolan? Kika svarena på dessa och många andra frågor och ha en trevlig besök på simhall!

Vi erbjuder kurser i de olika vattensporterna för vuxna, ungdomar och barn. Cetus kursguide hjälper dig att hitta det du söker.

Lycka till i bläddringen och ta modigt kontakt ifall det finns något du funderar över.