Information om kursanmälning

Hur jag anmäler mig till en kurs

Till Cetus kurser anmäler man sig via vår webbutik. Du kan också anmäla dig per telefon, på våra betjäningstider med att ringa till numret 010-5264540. Vi rekommenderar att ni anmäler er på nätet, när telefonnätverket stockas på första anmälningsdagen. Man kan INTE anmäla sig till kurserna per e-post. Vi tar en 5€ avgift av alla anmälningar gjorda per telefon.

När du anmäler dig till kursen på nätet:

Registrera dig till Cetus-sidans användare, om du inte ännu har ett eget användarnamn. Ifall du redan äger ett användarnamn och lösenord Logga in. Knappen “Verkkokauppa” styr dig framåt till stället, var du kan scrolla och välja kurser. Om du vill reservera en plats av en kurs, tryck på köpknappen och tillägg deltagarens information till efterfrågat fält (”Unto Uimari”). Edter detta kan du fortsätta att shoppa, eller fortsätta till betalningen. Betalningen händer via Bambora-webbetalningstjänsten och betalningen görs med bankkoder eller kreditkort. Produkter i kundvagnen måste betalas inom 10 minuter. Anmälningen är bekräftad omedelbart då betalningen är gjord. Obetalda anmälningar blir inte i kraft. Anmälningsbekräftelsen skickas till e-mailet du angett. Det lönar sig att bärga bekräftelsen och printa den. Av bekräftelsen ser du kursens specifikare information, undantags dagar och viktiga länkar som det lönar sig att ta en koll på. Anmälningsbekräftelsen fungerar som ett kursbrev, alltså vi kommer inte att skicka skilt ett kursbrev.

Köandet:

När kursen är full, kan du anmäla dig i kö. Du ser vid varje enskild kurs mängden av lediga köplatser. Det finns 30st kö platser. Vi är I kontakt till dig per e-post eller telefon omedelbart, Ifall det befrias en plats till dig från kursen. Ifall vi inte är i kontakt till dig, betyder de att du är fortfarande i kö till ifrågavarande kurs. Köandet är alltid kursenlig.  Du kan anmäla dig i kö till flera kurser samtidigt. Köandet är kostnadsfritt.

Annulleringsvillkor:

Kursen kan annulleras en vecka (7 dygn) före dess början mot 15€ behandlingsersättning med att skicka e-post till adressen kurssit@cetus.fi, eller per telefon på våra tjänstetider. Kursen kan annulleras UNDER en vecka (7 dygn) före dess början mot ett läkarintyg. Läkarintyget måste levereras skannad till adressen kurssit@cetus.fi eller till adressen Bagargränden 1 A, 02360 Esbo. Vi tar en 15€ behandlingsersättning av den returnerbara summan.

Av annulleringar gjorda då kursen börjat tar vi betalt hela kursavgiften. 

Frånvaron:

Vi ersätter inte enstaka frånvaron. Av långvariga frånvaron måste man alltid leverera ett läkarintyg ifall man vill ha någon ersättning. Läkarintyget måste levereras under den ifrågavarande kursen. Vi ärver en 15€ behandlingsavgift av den returnerbara summan. Frånvaron kan inte ersättas med att delta i en annan grupp. Att byta grupp:

Ifall du har deltagit, eller har anmält ditt barn till fel kurs, kan du byta till en annan kurs av samma pris kostnadsfritt. Ifall kursen blir avbruten av orsaker förorsakade av deltagaren, eller deltagaren vill avbryta kursen, kommer vi inte att returnera kurskostnaden utan vi försöker lösa situationen med att hitta en annan lämpligare grupp till deltagaren. Vänligen gå på förhand och bekanta er med simhallen tillsammans med ditt barn och se noggrant på kursens kriterier.

Kursens annulering:

Ifall det inte kommer tillräckligt med deltagare till kursen, kan vi inte arrangera kursen. I dessa fall returnerar Cetus hela kurskostnaden till deltagaren, eller strävar efter att erbjuda en plats till en annan grupp av kursurvalet.

Om undervisningslektionen annuleras av orsaker inte förorsakade av organisatören (Cetus Espoo ry), oförutsägbara orsaker (t.ex. vattnets förorening), kommer inte Cetus att ersätta den annulerade undervisningslektionen till deltagaren. Om annuleringen förorsakas av organisatören (Cetus Espoo ry), ersätter Cetus den missade undervisningslektionen med att arranger en annan ersättande undervisningslektion i stället.

Du kan bekanta dig med Kundavtalsvillkoren här.