Bli medlem

Bli medlem

Du kan bli medlem på Cetus med att betala medlemsavgiften på våra webbutik. Medlemskapen börjar genast när du betalar avgiften. Medlemskapet är i kraft en kalenderår åt gången och inte fortsätter automatiskt efter det.  Medlemskapet krävs av alla som deltar I organisationens tränings- och tävlingsverksamhet.

Bli medlem här! (Kom ihåg att printa betalningskvittot efter anmälningen för att bestyrka medlemsavgiftens betalning på hallen.)

Medlemsförmåner

Som Cetus medlem är det möjligt att utnyttja organisationens medlemssimturer (se nedan).

Cetuksen jäsenenä voit hyödyntää seuran jäsenuintivuoroja. (ks.alla)

Som Cetus medlem får du VIP-rabatt av våra samarbetspartner Varuste.nets varor. När du vill utnyttja denna medlemsförmån måste du meddela ditt namn och mail via mail till adressen kurssit@cetus.fi. Skriv till meddelandets referens “Varuste.nets VIP-medlemskap”. VIP-medlemskapen uppdateras till Vatuste.nets kundregister vid varje månadsbyte.

Dykarklubbens medlemskap rättfärdigar till användning av dykarklubbens förmån och dykarklubbens dykturer i tillägg till medlemsförmånen. Med att bli medlem till Cetus dykarklubb blir du också automatiskt medlem till Finska dykarförbundet.

Prislista

Cetus medlemsavgift / kalenderår:

  • vuxna 30.00€
  • barn (under 18 år) och seniorer (65 år och äldre) 10.00€
  • dykarklubb: 70.00€
  • dykarklubb barn under 18år: 45.00€
  • dykarklubb familjemedlemskap (1 barn+ 1 förälder) 100€
  • dykarklubb (2 vuxna) 120€

 

Medlemssimturer hittar du HÄR!