Dykarklubb

Cetus Dykarklubben är meningen för alla som har avlagt djupdykningskortet (PADI, CMAS, NAUI mm.) eller fridykningskortet (AIDA mm.) eller de som är intresserade av grenen. Djupdykingssidan har funkat från år 2015 i samarbete med dykarorganisationen DS RF från Esbo. När man blir medlem I dykarklubben måste man presentera en lämplig dykarklassifikation, och på fridykningssidan är minimi kraven till medlemskapet ett godkänt fridykningsprov. För att få mer information om dykningsprov och – kurser som Cetus ordnar får du med att kontakta sukelluskerho@cetus.fi

Medlemsskap

Dykarmedlemsskapet rättfärdigar till användning av dykarklubbens förmån och dykarklubbens dykturer i tillägg till medlemsförmånen. När du blir medlem till dykarklubben kan du också bli medlem till Finska dykarförbundet. Till dykarklubbens medlem anmäler man sig årligen på internet med att lämna en elektronisk medlemsansökan och med att betala medlemsavgiften. Vi påminner våra medlemmar att skaffa sig också en försäkring som täcker eventuella dykolycksfall och hålla den uppdaterad.

Cetus Dykarklubben har en egen Facebook-sida. Med att följa den hålls du lätt uppdaterad om tidtabeller och händelser. Gå och tycka om dykarsida I Facebook.

Välkommen med ock dyka med oss!

Dykarklubbens turer 12.8.-15.12.2019

Mondagar i Albergas simhall kl 20.40-23.00 (dykningsbassäng)

Torsdagar i Albergas simhall kl 20.40-22.00 (stora bassäng)

Fredagar i Esbovikens simhall kl 20.40-22.00 (stora bassäng)

Söndagar i Albergas simhall kl 21.00-22.00 (dykningsbassäng)

 

Se också på medlemssimturernas exeptionella tidtabell!