Usein kysytyt kysymykset

Kurssit

Valitettavasti liikuntaseteleillä ei voi maksaa uintikursseja.

Muokkaa

Mikäli ryhmään on jo tullut niin paljon ilmoittautumisia, että kaikki vapaat paikat on varattu, voit ilmoittautua jonoon odottamaan mahdollisesti ryhmään vapautuvaa peruutuspaikkaa.

Jos ryhmään vapautuu uusi paikka, ja olet ensimmäisellä varasijalla, olemme Sinuun puhelimitse yhteydessä ja kysymme haluatko ottaa vapautuneen paikan vastaan. Mikäli Sinulla on tässä vaiheessa jo toinen vastaava ryhmäpaikka varattuna, voit perua aiemman paikkasi ja vaihtaa mieluisampaan ryhmään. Voit myös halutessasi kieltäytyä tarjotusta paikasta.

Voit halutessasi ilmoittautua jonoon odottamaan peruutuspaikkaa kuinka moneen ryhmään tahansa.

Muokkaa

Mikäli lapsi palelee herkästi, suosittelemme kokeilemaan uimalakin käyttöä uinnin ajan. Saunomista ja lämpimässä terapia-altaassa uintia kannattaa välttää ennen uimakouluun osallistumista. Altaalle on hyvä saapua vasta paria minuuttia ennen uimakoulun alkua.

Lasta kannattaa kannustaa liikkumaan aktiivisesti koko uimakoulun ajan, ja pitämään hartiat mahdollisimman hyvin veden alla. Märällä iholla uimahallin ilma tuntuu kylmemmältä kuin vesi.

Muokkaa

Ilmoittautuessasi vauva- perhe- tai sisarusuintiryhmään Cetuksen verkkosivujen kautta, tulee Sinun maksaa ensimmäisen kerran osallistumismaksu varataksesi paikan. Maksu huomioidaan ensimmäisen laskun yhteydessä. Mikäli ilmoittaudut puhelimitse, ensimmäinen uintikerta veloitetaan normaalisti ensimmäisen laskun yhteydessä.

Muokkaa

Valitettavasti poissaoloja ei voi korvata osallistumalla muihin ryhmiin. Jos poissaoloja kertyy sairastumisen takia vähintään neljä viikkoa peräkkäin, kannattaa toimittaa meille lääkärintodistus, jolloin voimme mahdollisesti hyvittää osan kurssimaksusta.

Muokkaa

Uimakoulupaikkaa ei voi perua enää uimakoulun alettua. Peruutukset tulee tehdä aina viimeistään 7 vuorokautta ennen kurssin alkua, jolloin veloitamme ainoastaan voimassa olevan käsittelykorvauksen (15e). Mikäli paikan peruu kurssin jo alettua, veloitamme asiakkaalta koko kurssimaksun.

Suosittelemme tutustumista huolellisesti kurssikuvauksiin ennen ilmoittautumisen tekemistä. Lisäksi suosittelemme vierailua uimahallissa ja opetusaltaassa ennen uimakoulun alkua, mikäli epävarmuutta lapsen innokkuudesta on havaittavissa. Järjestämme myös 3-5-vuotiaille peuhu-uimakouluja, jotka sopivat perheen pienimmille hyvin.

Lapsi-vanhempi-uimakoulussa tutustutaan ryhmätoimintaan yhdessä vanhemman kanssa.

Muokkaa

Voit perua kurssipaikan 15€ käsittelykorvausta vastaan jos kurssin alkamiseen on vähintään 7 vuorokautta. Voit myös vaihtaa lapsesi osallistumisen toiselle, samalla ajanjaksolla järjestettävälle kurssille veloituksetta olemalla yhteydessä toimistollemme. Tämä edellyttää toki, että toisilla kursseilla on vapaita paikkoja jäljellä.
 

Muokkaa