Tiedote kurssilaisille

Julkaistu

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on 5.1.2021 päättänyt jatkaa muun muassa uimahalleja koskevia rajoituksia tammikuun loppuun saakka. Käytännössä tämä tarkoittaa, että uimahallit pysyvät suljettuina tammikuun loppuun asti.

Lasten uimakoulut, Vesirallit, vesipallokoulu, taitouinnin jatkokurssi, CetusMix, lasten ja nuorten tekniikkakurssit sekä harrasteryhmät:
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä pohtii lasten ja nuorten harrastustoiminnan sallimista mahdollisesti jo tammikuussa. Tämä tarkoittaa, että lasten ja nuorten kurssien alkamisajankohta saattaa vielä muuttua, mutta tämän hetken tiedon mukaan kurssi alkaa helmikuussa.

Cetus Espoo korvaa kurssien väliin jäävät uintikerrat. Korvauskäytänteistä päätetään ja ne toteutetaan myöhemmin, kun tiedämme milloin kurssitoiminta päästään aloittamaan. Olemme kaikkiin asiakkaisiimme yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse, kun tiedämme lisää tilanteesta.

Vauva-, sisarus- ja perheuinti:
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen johdosta vauva-, sisarus- ja perheuinteja ei päästä aloittamaan suunnitellusti tammikuussa. Jo maksetut varausmaksut siirretään kattamaan seuraavien neljän toteutuvan uintikerran maksut. Tämänhetkisen tiedon mukaan vauva-, sisarus- ja perheuinnit alkavat helmikuussa.

Lapsi-vanhempi-uimakoulut:
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen johdosta Lapsi-vanhempi-uimakouluja ei päästä aloittamaan suunnitellusti tammikuussa. Tämänhetkisen tiedon mukaan Lapsi-vanhempi-uimakoulut alkavat helmikuussa.

Cetus Espoo korvaa kurssien väliin jäävät uintikerrat. Korvauskäytänteistä päätetään ja ne toteutetaan myöhemmin, kun tiedämme milloin kurssitoiminta päästään aloittamaan. Olemme kaikkiin asiakkaisiimme yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse, kun tiedämme lisää tilanteesta.

Merenneitouimakoulu:
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä pohtii lasten ja nuorten harrastustoiminnan sallimista mahdollisesti jo tammikuussa. Tämä tarkoittaa sitä, ettemme vielä tiedä päästäänkö merenneitouimakoulu aloittamaan suunnitellusti 23.1.2021 vai siirtyykö aloitusajankohta helmikuulle.

Cetus Espoo korvaa kurssien mahdollisesti väliin jäävät uintikerrat. Korvauskäytänteistä päätetään ja ne toteutetaan myöhemmin, kun tiedämme milloin kurssitoiminta päästään aloittamaan. Olemme kaikkiin asiakkaisiimme yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse, kun tiedämme lisää tilanteesta.

WAU-kerhot, Uimarikoulu-pilottihanke:
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä pohtii lasten ja nuorten harrastustoiminnan sallimista mahdollisesti jo tammikuussa. Tämä tarkoittaa, että lasten ja nuorten kurssien alkamisajankohta saattaa vielä muuttua, mutta tämän hetken tiedon mukaan kurssi alkaa helmikuussa. Olemme kaikkiin asiakkaisiimme yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse, kun tiedämme lisää tilanteesta.

Emme korvaa WAU-kerhojen sekä Uimarikoulu-pilottihankkeen väliin jääviä uintikertoja.

Aikuisten uimakoulut, tekniikkakurssit, kuntouintiryhmät, Powerhydrobic:
Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän päätöksen johdosta aikuisten kursseja ei päästä aloittamaan suunnitellusti tammikuun aikana. Tämänhetkisen tiedon mukaan aikuisten kurssit alkavat helmikuussa.

Cetus Espoo korvaa kurssien väliin jäävät uintikerrat. Korvauskäytänteistä päätetään ja ne toteutetaan myöhemmin, kun tiedämme milloin kurssitoiminta päästään varmasti aloittamaan. Olemme kaikkiin asiakkaisiimme yhteydessä henkilökohtaisesti sähköpostitse, kun tiedämme lisää tilanteesta.

Asiasanat

Yhteistyössä