Tiedote kurssilaisille, urheilijoille ja muille seuratoimijoille

Julkaistu

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä on tänään tiedottanut uusista rajoituksista koskien mm. uimahalleja ja niissä järjestettävää toimintaa. Sisätiloissa järjestettävien yleisötilaisuuksien enimmäishenkilömäärä tulee rajoittaa 20 henkeen 23.11. alkaen kolmeksi viikoksi, uimahallien kävijämäärä rajoitetaan puoleen ja puolet pukukaapeista suljetaan.

Tästä tilanteesta johtuen olemme päättäneet perua viikonloppuna järjestettävät Espoo Swim Games ja Cetus GP-uintikilpailut. Olemme pahoillamme näin myöhään tehdyn päätöksen aiheuttamasta haitasta urheilijoille.

Olemme tänään sopineet Espoon liikuntapalveluiden kanssa, että seuran kurssi- ja urheilutoiminta voi toistaiseksi jatkua ilman muutoksia.

Muistuksena vielä, että edellytämme kaikilta 15 vuotta täyttäneiltä Cetuksen työntekijöiltä, kurssilaisilta, urheilijoilta, vanhemmilta ja muilta toimijoilta maskin käyttämistä uimahallin aula-, katsomo- ja pukuhuonetiloissa. Suosittelemme kurssilaisten huoltajille kasvomaskin käyttöä myös uimahallin pesu- ja allastiloissa. Maskin käyttöä suositellaan myös nuoremmille, mikäli mahdollista.

Haluamme näillä päätöksillä osoittaa olevamme vastuullinen espoolainen toimija ja ennen kaikkea turvata urheilijoiden turvallisuuden.
Varmistetaan yhdessä, että tartunta- ja altistustilanteita ei pääse syntymään uimahallilla ja pysytään terveinä.

Asiasanat

Yhteistyössä