Kiinnostaako vesipallo?

Kuvat: Peter Weissenberg Photography

Vesipallokoulu 17.-21.8.2017

Tule kokeilemaan vesipalloa Cetuksen vesipallokouluun elokuussa Espoonlahden uimahalliin. Vesipallokoulu on tarkoitettu noin 8-12 vuotiaille tytöille ja pojille, joilla on hyvä, noin 200 m yhtäjaksoinen uimataito, mutta aiempaa kokemusta vesipallosta ei tarvita. Vesipallokoulu on hyvä startti ja voit jatkaa harrastusta valmennusryhmissämme.

Harjoitukset Espoonlahden uimahallissa:
to                      17.8                  19:10-20:40
pe                     18.8                  19:10-20:40
la                       19.8                  17:40-19:00
su                      20.8                  17:40-19:00

Kurssimaksu 40 € / 4 kertaa
Ilmoittautumiset ja lisätiedot: vesipallo@cetus.fi

 

Vesipallon arviointitilaisuus

Mikäli et pääse mukaan vesipallokouluun, voit myös osallistua vesipallon arviointitilaisuuteen. Arviointitilaisuus järjestetään sunnuntaina 27.8.2017 klo 18:00 Espoonlahden uimahallilla.

Vesipallon arviointitilaisuus on tarkoitettu vesipallovalmennuksesta kiinnostuneille aloittaville lapsille. Tilaisuuden tarkoituksena on kartoittaa lasten taidokkuutta vedessä olemiseen ja liikkumiseen, joitakin fyysisiä ominaisuuksia (esimerkiksi kehon liikkuvuutta) sekä valmiutta ohjattavana olemiseen. Arviointitilaisuus on noin tunnin mittainen harjoitus, jonka valmentaja vetää. Harjoitus sisältää vesipallolle ominaisia helppoja tekniikka- ja taitoharjoitteita valmentajan ohjeiden mukaisesti. Lisäksi harjoitellaan esim. pallon kanssa uintia. Harjoitus tehdään enimmäkseen altaassa, mutta joitakin harjoitteita varten saatetaan nousta altaan reunalle. Koko harjoituksen ajan ollaan uintivarusteissa. Harjoituksen aikana lapset saavat valmentajalta välitöntä ja ohjaavaa palautetta suoriutumisestaan.

Paikkoja valmennusryhmiin on rajoitetusti. Arviointimme perustuu kriteereihin, joita ovat edellä kuvatut taidolliset ja fyysiset valmiudet. Lisäksi arvioinnissa otetaan huomioon lapsen ikä sekä edellytykset sitoutua harjoitteluun.

Arviointitilaisuuteen osallistuminen on maksutonta. Paikka tulee varata etukäteen.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: vesipallo@cetus.fi

 

Mikäli lapsella tai nuorella on jo harjoitustaustaa vesipallosta tai muista vesiurheilulajeista, kannattaa valmennusryhmien vapaita paikkoja tiedustella myös sähköpostilla vesipallo@cetus.fi