Vauva- ja perheuinti (3kk-3v)

Vauvauinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva monipuolinen leikkihetki puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä (+32 astetta). Tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä sekä kehittää vanhempien ja lapsen välistä vuorovaikutusta. Vauvauinnissa lapsi ei opi itsenäisesti uimaan, vaan leikkimään vedessä ja sukeltamaan vanhempien valvonnassa ja avustamana. Vauvauinnissa hyödynnetään synnynnäistä sukellusrefleksiä, jonka avulla vauva pidättää hengitystään veden alla. Vauvauinnissa harjoitellaan myös monia muita taitoja, kuten tasapainoilua, tarttumista ja sosiaalista kanssakäymistä. Cetuksella on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton myöntämä Turvallinen vauva- ja perheuinti -diplomi.

turvallinen-vauvauinti_tunnus.jpgYhden uintikerran kesto on 30 min. Vauva- ja perheuinti ryhmät maksavat 18 €/kerta tai 22 €/kerta, jos osallistuvia lapsia on useampi kuin yksi. Sisarusuinnin hinta on 22€/kerta. Lasku lähetetään asiakkaalle postitse kotiin tai e-laskuna verkkopankkiin. Uinnit laskutetaan kuukausittain. Maksettava summa riippuu suunniteltujen uintikertojen määrästä laskutuskauden aikana.

Yksittäinen poissaolo (1-3 krt) eivät vaikuta uintipaikan normaalilaskutukseen. Pidempiaikaisista (4-6 krt) poissaoloista on mahdollista saada hyvitys laskutuksessa vain, jos poissaolosta on terveydenhoitajan- tai lääkärintodistus. Poissaoloja voi olla enintään kuusi peräkkäin, tämän jälkeen laskutus jatkuu normaalisti. Todistus tulee toimittaa kuuden viikon sisällä sairastumisesta.

Mikäli uintipaikka halutaan irtisanoa kesken uintikauden, tulee irtisanomisesta ilmoittaa Cetuksen toimistolle puhelimitse tai sähköpostitse viimeistään neljä viikkoa ennen varsinaista lopettamista. Irtisanoutumisaika käynnistyy ilmoituspäivästä lähtien.

Lisätietoa voit lukea Vauva- ja Perheuinnin infovihkosta.

Yhteistyössä