Vauva- ja perheuinti (3kk-3v)

Vauvauinti on perheen yhteinen, lapsen ehdoilla tapahtuva monipuolinen leikkihetki puhtaassa ja lämmitetyssä vedessä (+32 astetta). Tavoitteena on tehdä lapsesta veden ystävä sekä kehittää vanhempien ja lapsen välistä vuorovaikutusta. Vauvauinnissa lapsi ei opi itsenäisesti uimaan, vaan leikkimään vedessä ja sukeltamaan vanhempien valvonnassa ja avustamana. Vauvauinnissa harjoitellaan myös monia muita taitoja, kuten tasapainoilua, tarttumista ja sosiaalista kanssakäymistä. Cetuksella on Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton myöntämä Turvallinen vauva- ja perheuinti -diplomi.

turvallinen-vauvauinti_tunnus.jpgYhden uintikerran kesto on 30 min. Vauva- ja Perheuinti ryhmät maksavat 19,50 €/kerta tai 23,50 €/kerta, jos osallistuvia lapsia on useampi kuin yksi. Sisarusuinnin hinta on 23,50 €/kerta. Lasku uinneista lähetetään sähköpostitse kuukausittain, eikä yksittäisiä uintikertoja ei ole mahdollista ostaa.

Huomioithan, että ilmoittauduttuasi Vauva-, Perhe- tai Sisarusuintiin sitoudut koko uintikaudeksi. Mikäli uintipaikka halutaan irtisanoa kesken uintikauden, tulee irtisanomisesta ilmoittaa Cetuksen toimistolle sähköpostitse vauvauinti[at]cetus.fi viimeistään neljä viikkoa ennen varsinaista lopettamista. Irtisanoutumisaika käynnistyy ilmoituspäivästä lähtien.

Yksittäinen poissaolo (1-3 krt) eivät vaikuta uintipaikan normaalilaskutukseen. Pidempiaikaisista (4-6 krt) poissaoloista on mahdollista saada hyvitys laskutuksessa vain, jos poissaolosta on terveydenhoitajan- tai lääkärintodistus. Poissaoloja voi olla enintään kuusi peräkkäin, tämän jälkeen laskutus jatkuu normaalisti. Todistus tulee toimittaa kuuden viikon sisällä sairastumisesta.

Lisätietoa löydät Vauva- ja Perheuinnin infovihkosta.

Yhteistyössä