Tule meille töihin

Cetus työnantajana

Cetus Espoo ry on vuonna 2005 toimintansa aloittanut Suomen suurin uimaseura. Viime vuosina olemme olleet myös Suomen menestynein seura uintiurheilun saralla. Tarjoamme kilpailukykyiset harjoitteluolosuhteet ja valmennuksen kilpa- ja mastersuimareille, vesipalloilijoille sekä taitouimareille. Kilpaurheilun lisäksi järjestämme kurssitoimintaa ja uimaopetusta Espoossa. Noin 11 000 espoolaista liikkuu ja harrastaa seurassamme vuosittain.

Seurassa työskentelee vuosittain yli 110 koko- ja osa-aikaista työntekijää. Visionamme on olla Suomen menestyvin seura vedessä sekä iloisin ja laadukkain espoolainen liikuttaja.

Meillä voit työskennellä valmennuksen, kurssitoiminnan sekä hallinnollisten tehtävien parissa. Sporttinen työporukkamme koostuu muun muassa liikunta-alan ammattilaisista, osa-aikaisesti työskentelevistä ohjaajista, oman uransa lopettaneista kilpauimareista, sekä vapaaehtoisista työntekijöistä. Mukaan mahtuu hyvin erilaisista koulutustaustoista tulevia työntekijöitä. Meillä opit uutta ja kehityt työskennellessäsi alan parhaiden tekijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden osallistua sinua kiinnostaviin koulutuksiin vesiliikunnan saralla ja tuemme taitojesi ja osaamisesi kehittymistä jatkuvasti.

Oletko sinä etsimämme reipas ja positiivinen persoona? Haluatko tehdä hauskaa ja innostavaa työtä mukavien ja sporttisten ihmisten parissa? Tule meille ohjaajaksi tai valmentajaksi!

Tällä hetkellä etsimme:

Kaudelle 2023-2024 uinti-, taitouinti- ja vesipallovalmentajia.

Oletko kiinnostunut työskentelemään Suomen menestyvimmässä uintiurheiluseurassa?

Cetus tarjoaa töitä valmennuksen parissa kaiken tasoissa ryhmissä. Seura tarjoaa:

 • hyvät olosuhteet valmentamiseen:
  • selkeä valmennuksen linja
  • altaalla ja kuivaharjoittelussa on parhaat välineet käytettävissä
  • lajiosaaminen seurassa
 • perehdytyksen tehtävään
 • mahdollisuuden kouluttautua seuran sisäisissä sekä ulkopuolisissa (Uimaliiton ja ESLUn) koulutuksissa
 • sekä paras työyhteisö!

Palkassa huomioidaan suorittamasi koulutukset sekä alan työkokemus.

Jos kiinnostuit, niin lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla Kytke JavaScript päälle nähdäksesi sisällön..

Meillä voit myös...

 • Suorittaa TET-jakson eli työelämään tutustumisen. Pääset tutustumaan monipuolisesti työtehtäviin vesiliikunnan, valmennuksen tai toimistotyön parissa.
 • Suorittaa ammattitutkintoosi tai AMK-tutkintoosi liittyvän harjoittelun, tietenkin riippuen paljon tutkintosi sisällöstä.

Yhteistyössä